IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: HIRURG ŠOKIRAO SRBIJU„Sram vas bilo Predsjedniče, od nove vlade, nemoj da praviš rijaliti program…“ (foto)

Praviš rijaliti program u njoj više ne optužuju ministre za najteže oblike kriminala…“

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 29: 09.2020 09: 05… NOVI PAZAR: HIRURG ŠOKIRAO SRBIJU„Sram vas bilo Predsjedniče, od nove vlade, nemoj da praviš rijaliti program…“ (foto)

Enes Zogić sad putem svog Facebook profila obratio ne samo Mahmutoviću, već i Mirsadu Đerleku, Rasimu Ljajiću, Zlatiboru Lončaru, grupi Ujedinjeni protiv Covida i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je u postu pod nazivom “Poslije korone ništa neće biti isto” poručio Mahmutoviću da “treba da se srami” i da “u samo nekoliko dana zadaje finalne udarce novopazarskoj hirurgiji i baca je na koljena”.

Dr Enes Zogić je spomenuo i potpredsjednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Policija uhapsila S.M iz Raške, polivao i pljuvao djevojke, udarao po izlozima lokala...(foto)

Dr. Meho Mahmutović koji se nakon zdravstvenog oporavka vratio se i sam na mjesto direktora OB Novi Pazar direktno odgovoran jer nije na vrijeme organizovao zdravstveni sistem, što je i sam predsjednik i to u svom gostovanju na RTS-u potvrdio i još dodao da Mahmutović nije bio spreman, nije umio da prepozna situaciju i nije kako treba postupio sa traženjem pomoći od Vlade Republike i Ministastva zdravlja.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more