Categories: Početna

Dnevni horoskop za 2. oktobar 2020. godine

Ovan u inicijativi, Bik spreman za novu ljubav, Blizanci nestrpljivi, Rak pod pritiskom, Lav i Djevica nesigurni, zanimljivo poznanstvo za Vagu, Škorpija hladna, problemi za Strijelca, Jarac u naletu, Vodolija opterećena, nesanica za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 02. oktobar 2020. godine.

OVAN

Jako ste kreativni i smišljate neobične načine rješavanja poslovnih problema. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerkom i insistirate da veza bude intenzivnog tipa. Glava je osjetljiva tako da može doći do glavobolje.

BIK

Imate prilično odgovoran, ozbiljan i detaljan pristup poslu. Nijedna sitnica ne može da vam promakne. Partnerka je nervozna, a vi imate utisak da želi da se istrese na vama. Očekuje vas prolazna nervoza na poslu.

BLIZANCI

Osjećate se neuspješno. Štagod da pokušate imate utisak da se posao ne pomjera sa iste tačke. Mijenjate odnos prema partnerki. Počinjete nepotrebno da je analizirate. Fizički niste loše, ali ste psihološki potonuli.

RAK

Dobijate novu poslovnu ponudu. U poslovnom smislu je odlična, ali u finansijskom nezadovoljavajuća. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i nemogućnošću da upoznate nekog zanimljivog. Zdravlje je solidno.

LAV

Uporno pokušavate da postignete postavljene ciljeve. Prepreka ima previše i neke planove nećete moći da ostvarite. Povoljan dan za novo poznanstvo koje zbog obostrane pasivnosti neće moći da se razvije. Osjećate se dobro.

DJEVICA

Imate lošu komunikaciju sa kolegama. Jedva se uzdržavate da ne planete i kažete otvoreno šta mislite o njima. U emotivnom ste isčekivanju novih dešavanja Raspoloženje vam je promjenljivo, pa ste teški sami sebi.

VAGA

Ukoliko ste privatnik razmišljate o proširenju poslovnog tima. Imate određenu osobu na umu. Otkazujete sastanak partneru jer se ne osjećate dobro. Partner se brine. Neraspoloženi ste i ne želite takvi među ljude.

ŠKORPIJA

Posao je u zastoju i imate utisak da baš ništa ne možete da uradite po tom pitanju. Povoljan je dan za susret sa partnerkom. Ona vas razumije i podržava i imate utisak da bez nje ne možete. Osjetljive su kosti, naročito koljena.

STRIJELAC

Uživate u poslu. Puni ste pozitivne energije, samouvjereni i djeluje da postižete uspjeh sa lakoćom iako u suštini ulažete puno rada. Ukoliko ste u braku očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam ne odgovara u finansijskom smislu. Bez ikakve dileme je odbijate. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Grlo je prilično osjetljivo.

VODOLIJA

Ukoliko ste privatnik raspitujete se šta je sve potrebno od papira da bi tražili kredit. Emotivna sfera vas uopšte ne zanima. Kada je zdravlje u pitanju pripazite na glavu. Moguća je glavobolja ili problemi sa sinusima.

RIBE

Odlični ste na polju komunikacije. Ostavljate utisak kulturen, tolerantne i inteligentne osobe i sve postižete na miran način. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera koje varira od hladnoće do nervoze. Zdravlje je odlično.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ŠEKI Radončić: Oni su od danas naši krvnici… (foto)

Ostvarila se višegodišnja želja Aleksandra Velikog i Dritana Malog, BIA i GRU- a, Vanje i…

2 sata ago

Reisu- l- ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović i vladika Grigorije smiruju tenzije: Mi smo sinovi zemlje Bosne… (foto)

Vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, da se pogledamo, da jedni drugima pomognemo da…

3 sata ago

DPS predao listu za lokalne izbore u Budvi… (foto)

Demokratska partija socijalista predala je listu `Budva može bolje!` Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste…

3 sata ago

Dnevni horoskop za 1. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ulaže,…

6 sati ago

MIODRAG Vlahović: Rezolucija UN o Srebrenici SRAMOTA CRNOGORSKE Vlade… (foto)

Aktuelna vlast, svrstana uz Beograd i Kremlj, ne izdaje samo crnogorsku tradiciju i istoriju. Ona…

7 sati ago

Aleksandar VUČIĆ PRIZNAO PORAZ: “Rezolucija će biti donijeta. Radi se o brutalnom…!” (foto, video)

"Nisu oni tražili da neki Vučić pogne glavu u Srebrenici ili položi cvijet, oni traže…

7 sati ago

This website uses cookies.