IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Rožaje je simbol multietničkog sklada Crne Gore… (foto i video)

Rožaje sa svojim ljudima je simbol multietničnog sklada, neodvojivi dio svih vrijednosti i uspjeha savremene Crne Gore, i njene slavne istorije, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom Dana opštine Rožaje…

ROŽAJE: Crna Gora, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti. četvrtak. 01.10.2020 … 10: 14… MILO Đukanović: Rožaje je simbol multietničkog sklada Crne Gore … (foto i video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom Dana opštine Rožaje: 

“Poseban doprinos Rožajci su dali obnovi države, kao što su doprinosili i vođenju državne politike koja je našu zemlju uvela u NATO, učinila je liderom u pregovaračkom procesu sa EU, i nezaobilaznim faktorom regionalne stabilnosti. Jednako i na unutrašnjem planu, na kojem je Crna Gora posljednjih decenija doživjela ekonomski i demokratski preporod”, poručio je Đukanović.

On je istakao da građani Rožaja pokazuju odgovornost i u suočavanju sa pandemijom koronavirusa.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Nećemo dozvoliti da nas zatvore u "srpski i ruski svet", uvešćemo Crnu Goru u EU... (foto, video)

“Vjerujem da ćete svojim tradicionalno dokazanim i to pregalaštvom i preduzimljivošću, uz adekvatnu valorizaciju izdašnih resursa, isto tako odgovorno raditi i na bržem prevazilaženju posljedica COVID 19”, naveo je Đukanović.

On je naglasio da Rožaje ima izgledne šanse za brži razvoj i unapređenje kvaliteta života svojih ljudi, u okviru strategije za Sjever, kroz, kako je dodao, bolju infrastrukturnu povezanost i korišćenje prirodnih i drugih potencijala. On je iskazao nadanje da će to prepoznati i nova izvršna vlast.

Izvor: Pobjeda.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more