IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: PAŠENOG PUCAO NA PAŠENOGA- DETALJI KRVAVOG PIRA… (foto)

U PUCNjAVI koja se sinoć oko 19 časova dogodila ispred jedne kafedžinice u novopazarskom naselju Jalija, nedaleko od stambeno-poslovnog kompleksa “Lepa Brena”, ubijen je Seljatin Janjeva (52), porijeklom sa Kosova, a lakše je ranjen njegov pašenog Dž. P. (50) iz Novog Pazara. 

Osumnjičeni za ubistvo, S. Š. (39) iz Novog Pazara je u bjekstvu i policija intenzivno traga za njim.

Ranjeni Dž. P. primljen je u novopazarsku bolnicu, prema nezvaničnim informacijama pogođen je u nogu i nije u životnoj opasnosti. Sve što se dogodilo snimile su sigurnosne kamere, a snimci su se brzo posle obračuna pojavili na društvenim mrežama.

Novopazarska policija i pravosudni organi još nisu saopštili kako je i zašto došlo do revolveraškog obračuna i šta mu je prethodilo.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Seljatin Janjeva, vlasnik agencije “Seljoturs” i nekoliko autobusa i kombija kojima su putnici i roba prevoženi, pozvao je pašenoga Dž. P., sa kojim nije bio u dobrim odnosima, da dođe u Ulicu Jalija, navodno da nešto “razgovaraju”. Prethodno je napunjen pištolj ostavio u jednoj žardinjeri, ispod tuje na trotoaru u ovoj ulici.

Čitaj još:   MASOVNA TUČA U CENTRU PLJEVALJA: Koristili noževe i sjekire...

Kada je Dž. P. kolima, u kojima je bio i njegov prijatelj S. Š., došao na dogovoreno mjesto, najpre je krenula kraća rasprava koja se brzo a i pretvorila u svađu. U jednom trenutku, S. Š. i Dž. P. sjeli su u vozilo, pa najvjerovatnije sa namjerom da se udalje mjesta događaja, međutim, Janjeva je otrčao do žardinjere, uzeo pištolj i počeo da puca u pravcu vozila.

Jedan od više ispaljenih metaka pogodio je Dž. P. u nogu. Tog trenutka svoj pištolj vadi i S. Š. i iz vozila puca u pravcu napadača. Nakon što je pogođen, Seljatin je pao na pločnik, a kasnije se ispostavilo da je na licu mjesta ostao mrtav. Da li je pogođen sa jednim ili više metaka znaće se nakon obdukcije.

izvor: Većernje novosti

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more