IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KNEŽEVIĆ ZATRESAO CRNU GORU: DRITAN IPAK SPREMAN da radi na POVLAČENJU spornog zakona!!!

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević sastali su se jučer s Abazovićem, gdje su približili stavove o spornim pitanjima.

“Tačno je da smo se vidjeli s Abazovićem. U direktnim razgovorima napravljeni su značajni pomaci, jer je Abazović kazao da je spreman da radi s nama na povlačenju Zakona o slobodi vjeroispovijesti, što je preduslov DF-a za priču o formiranju vlade”, rekao je Knežević za Srnu.

On je sinoć istaknuo da je “postignut napredak kada je riječ i o principima na kojima će počivati buduća vlada”.

“O konkretnim imenima i kadrovima još nismo razgovarali, ali iskreno, ne očekujem da bilo ko kadrira u DF-u sa strane”, zaključio je Knežević.

Mandić je saopštio da je postignut dogovor s Abazovićem o pitanju ukidanja antiustavnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Čitaj još:   DRITAN Abazović: Ostajem premijer, poslaničku zaradu neću primati... (foto)

“Kada smo uspjeli da u direktnoj komunikaciji pronađemo rješenje za najveći problem, za suspenziju Zakona o slobodi vjeroispovijesti, očekujem da već na narednom sastanku kadrovska rješenja jednostavno dogovorimo, prema principu da svako dobije svoje i da svako imenuje svog. Kadrovska rješenja su jednostavniji dio dogovora”, rekao je Mandić za Srnu.

izvor: srna

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more