IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mandatar bez mandata: Krivokapić krenuo u razgovare, neophodno je formirati Vladu… (foto)

Zdravko Krivokapić obavio razgovor sa predsjednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem u sklopu konsultacija o formiranju Vlade, a sa kojih je poručeno da nova vlada mora biti posvećena samo jednom cilju- interesima građana Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…06.10.2020… 09 : 45… Mandatar bez mandata: Krivokapić krenuo u razgovare, neophodno je formirati Vladu… (foto)

Mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić obavio je danas razgovor sa predsjednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem, a u sklopu konsultacija o formiranju Vlade, sa kojih je poručeno da nova vlada mora biti posvećena samo jednom cilju- interesima građana Crne Gore.

Milačić je ovom prilikom kazao da je formiranje prve slobodne i demokratske Vlade Crne Gore najveći istorijski zadatak za čitavo društvo.

Prema njegovim riječima Prava Crna Gora i on lično daju punu podršku Krivokapiću, podršku koju su nedavno formalizovali i kroz potpis u Skupštini Crne Gore.

Čitaj još:   SKANDAL, BEOGRAĐANIN PRODAO ĆERKU: "Dao sam je, bre, jeftino..."

“Smatramo ovaj proces formiranja Vlade u skladu sa nedvosmislenom izbornom voljom građana, treba što prije privesti kraju da u trenutku kada Zdravko Krivokapić zvanično postane mandatar, a najkasnije 23. oktobra, u najskorijem mogućem roku Crna Gora dobije ono što tri decenije čeka. Vladu sastavljenu kompetentnih, moralnih i potvrđenih ljudi, koji će u svom radu biti posvećeni samo jednom cilju – interesima građana Crne Gore”, poručio je Milačić...

Izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more