IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA: Diplomatski SKANDAL ukazao da lideri DF ne mogu obavljati ozbiljne državničke poslove

Diplomatski skandal, nastao kao posljedica falsifikovanja riječi češkog ambasadora Karela Urbana prilikom sastanka sa Andrijom Mandićem, pretedentom na jedan od resora u novoj Vladi, ukazuje ne samo na nedostatak diplomatskog kapaciteta lidera DF, već i na nedostojnost za obavljanje bilo kakvih ozbiljnijih državničkih poslova – ocijenila je poslanica DPS-a Jovanka Laličić.

Iako smo svjedočili različitim ispadima političara iz DF prema predstavnicima međunarodne zajednice, između ostalih i optužbama za korupciju koje je Nebojša Medojević upućivaonizu inostranih zvaničnika, očekivali smo, u novonastalim okolnostima, da politikanstvo i manipulacija, uobičajeni metodi lidera DF-a, budu ipak zamijenjeni malo odgovornijim odnosom prema politici – navela je Laličić.

Međutim, kako je dodala, nakon jučerašnje diplomatske podmetačine u režiji Mandića, jasno je kakav je kapacitet – moralni, obrazovni i diplomatski onih koje, očigledno prevazilazi i stranačka funkcija, a prepotentno se preporučuju za obavljenje ozbiljnih državnih poslova.

Čitaj još:   DARKO LAZIĆ, STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Pet čuvara se ne odvajaju od njega, evo koliko ih mjesečno i plaća... (foto)

izvor. pobjeda.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more