IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJO stidiš li se? Kristijan Golubović policajac!!!(foto i video)

Jedna od institucija koja bi svojim ugledom trebalo da čini ogledalo svake ozbiljne i jake države jeste policija, koja je u Srbiji sve više degradirana. Najnoviji pokazatelj poniženja policije, kao i svakog savjesnog policajca koji časno nosi značku, jesu skečevi u rijaliti programu na TV Pink, kada su zloupotrebljene policijske uniforme i vozila.

Mitroviću je u ovoj državi očigledno sve dozvoljeno. Svakodnevno pomislimo da ne može da pomjeri granicu bahatosti od trenutne, ali on nas novim postupcima apsolutno demantuje.

Takav je slučaj i sa zloupotrebom i ponižavanjem policije i časnih policajaca na omiljenom Vučićevom propagandnom glasilu, koji u pauzi političke promocije režima i blaćenjem njegovih protivnika, emituje rijaliti programe. U jednom takvom rijalitiju “Zadruga” isceniran je skeč gdje su učesnici glumili policiju i lopove, a osuđeni robijaš Kristijan Golubović bio je policajac.

Ukoliko zbog svega navedenog nije sramota odlazećeg ministra policije Nebojšu Stefanovića, definitivno je sramota policajce kojih još ima u MUP-u širom Srbije i koji časno rade svoj posao ili one koji zbog časno rađenog posla više nisu u službi.

Jedan od njih je i Vladimir Savić, koji nije ostao imun na zloupotrebu policije u “Zadruzi”.

– Policajci, čestitam vam na novom kolegi. Ako neko ima iskustva onda je to on. Iskreno mislim da ispunjava sve uslove za novog ministra policije. Tužno da i vozilo policije uđe u rijaliti, ali koga to zanima. Kad se narod opet okupi na ulici, kada vas ponovo režimski hiligani napadnu, pale, lome, njih na par metara od vas, nemojte hapisiti, vi po naređenju udrite po nezadovoljnom narodu koji je od vas udaljen 200, 300 metara, jer eto radite svoj posao – istakao je Savić i dodao:

Čitaj još:   STRAVA, NADOMAK SARAJEVA: Dvije osobe poginule, tri povrijeđene...

– Pravi profesionalac, nema šta. Kristijan Golubović za novog ministra policije, da se svaki policajac njime ponosi, kao i ovim javnim poniženjem policije u rijalitiju.

Na ovu temu oglasili su se i korisnici društvenih mreža.

– Kako se osećaju pripadnici MUP-a Srbije dok gledaju kako u rijaliti programu osobe sumnjivog morala od kojih jedan osuđivan kriminalac koriste njihov službeni auto? Da li je ozbiljna država koja dopušta da se njeni organi kao što je policija a pre toga vojska ovako degradiraju – zapitao se politički analitičar Mišel Zubenica na Tviteru.

izvor: direktno.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more