IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020. godine

Ovan se bori, Bik privlači, Blizanci troše, Rak ima podršku, a Lav stabilnost, Djevica srećna, Vaga praktična i luckasta, Škorpija snalažljiva, Strijelac kritikovan, Jarac uporan, kod Vodolije sve potaman, Ribe na prekretnici. Ovo je dnevni horoskop za 09. oktobar 2020. godine.

OVAN

Imate lošu komunikaciju sa saradnicima. Ne prihvatate njihovu kritiku iako je rečena krajnje dobronamjerno. Ukoliko ste u braku prija vam pažnja partnerke. Zdravlje nije najbolje i ukazuje na probleme sa cirkulacijom.

BIK

Savršeno vladate poslovnim podacima i na adekvatan način ih prezentujete potencijalnim poslovnim saradnicima. Emocije su vam proradile i imate potrebu da što više vremena provodite sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Malo ste posustali. Problemi su vas stisli sa svih strana i osjećate da ste pod konstantnim pritiskom. Emocije su vam proradile i na sve moguće načine stavljate drugoj strani do znanja koliko vam je stalo do nje. Bešika je osjetljiva.

RAK

Imate prilično optimističan stav kada je posao u pitanju. Energični ste, spremni da se suočite sa problemima i da ih riješite. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa konkretno u vezi promjene statusa. Zdravlje je solidno.

LAV

Samopouzdanje vam je na nivou. Imate utisak da sve možete i to dokazujete rješavanjem poslovnih problema. Imate tajnu simpatiju kojoj još uvjek niste spremni da pokažete osjećanja. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   HOROR MOSTARSKIH HULIGANA: Udarali na ANTIFAŠISTE, poletjele baklje, kamenice i flaše, intervenisali specijalci... (foto i video)

DJEVICA

Prepunili ste poslovni rokovnik obavezama i sada ste maksimalno posvećeni poslu. Odnos sa bračnom partnerkom nije najbolji. Mislite da vam oboma fali odmor i da bi u opuštenoj atmosferi mogli da poboljšate odnos. Pripazite na disajne organe.

VAGA

Dobijate novu poslovnu ponudu i to od konkurencije. Prija vam što neko cijeni vaš rad, ali niste sigurni da treba da promjenite tim. Ljubomorni ste i potrebna vam je pažnja partnera. Što se tiče zdravlja malo ste napeti.

ŠKORPIJA

Uporan trud konačno donosi rezultate. Zadovoljni ste jer ste konačno prevazišli neke poslovne teškoće. Imate potrebu da se osamite i na taj način napunite baterije. Partnerka nije oduševljena vašim ponašanjem. Zdravlje je solidno.

STRIJELAC

Samouvjereni ste, ambiciozni i imate jasne ciljeve. Uz takav stav normalno da vas čeka poslovni uspjeh. Niste zadovoljni emotivnim životom. Imate potrebu da volite i da budete voljeni. Potreban vam je odmor.

JARAC

Odgovorni ste i posao obavljate detaljno. Svjesni ste da će uloženi trud kadtad da se vrati. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Naravno da ne pokazujete interesovanje i ostavljate utisak krute osobe. Niste baš raspoloženi.

VODOLIJA

Pod ogromnim ste stresom. Imate jako puno obaveza, a kako ste odgovorni sve želite da uradite po vašim standardima. Partnerka ima puno razumjevanja za vašu posvećenost poslu. Sto se tiče zdravlja savladaće vas umor.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. novembar 2019. godine.

RIBE

Pokušavate da odradite što veći broj obaveza. Snagu vam daju planovi koje imate za vikend. Slobodno vreme provodite u društvu voljene osobe i na taj način se revitalizujete. Umorni ste i to rješavate uz pomoć tople, mirisne i opuštajuće kupke.

Fotografija naslovnice-privatna arhiva Djidja Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more