IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVAKA ČAST: Milo stegao pesnicu, Krivokapić pružio ruku… (video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović danas je na prijemu novog mandatara za sastav Vlade Zdravka Krivokapića, koji je na otvorenu šaku lidera koalicije “Za budućnost Crne Gore”, uzvratio pesnicom u gard maniru.

Đukanović je primio trojicu lidera doskorašnje opozicije, Dritana Abazovića (Crno na bijelo), Aleksu Bečića (Mir je naša nacija) i Zdravka Krivokapića (Za budućnost Crne Gore).

Epidemiološke mjere protiv koronavirusa u potpunosti su ispoštovane. Svi su nosili maske i umjesto rukovanja dodirnuli su se pesnicama. No, detalj o kom će se prepričavati narednih dana, jeste pozdrav predsjednika Đukanovića i Krivokapića.

Predsjednik koalicije “Za budućnost Crne Gore” i mandatar nove Vlade Krivokapić htio je uobičajeno, otvorenom šakom da se pozdravi sa, i dalje aktuelnim predsjednikom Crne Gore. Međutim, Đukanović je u tom momentu stegao pesnicu i dokazao i pokazao kako pazi i poštuje mjere zaštite od koronavirusa.

Čitaj još:   Hajdarević : MILO, GOSPODINE, DRITAN JE JEDAN OD NAJVEĆIH KOMPLEKSAŠA...

Nakon razgovora sa trojicom lidera doskorašnje opozicije koji će ubuduće činiti vlast Crne Gore, Đukanović je saopštio da će uputiti prijedlog Skupštini da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav nove Vlade.

izvor. agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more