IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDOJEVIĆ: Đe se povezah sa vama SRBIMA i opet IZGUBIH…

Predsjesnik pokreta za promjene i jedan od lidera Demokrtaskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je danas da Srbi u Crnoj Gori više vole svoje neprijatelje. A i pita se zašto se Srpska pravoslavna crkva protivi njegovom ulasku u vladu.

“Đe se povezah sa vama Srbima i opet izgubih. Umjesto da sam bio vaš neprijatelj i dilovao sa vlasnicima Vijesti. Sad bi me i više cijenili i bio bih poželjan u Vladi. Ovako…. ništa. Srbi u Crnoj Gori više cijene svoje neprijatelje, nego braću Crnogorce koji su bili uz njih kad im je bilo najteže”, napisao je Medojević na Facebooku.

Prema njegovim riječima opet se ponavlja zla kob Srpstva.

“Sve što u ratu dobijete na bajonet i sa krvlju, u miru izgubite, kroz pregovore. Ovo se ne odnosi na nšu braću Srbe iz DF. Mi smo naše bratstvo iskovali u borbi. Ne mogu nikako da shvatim da su za Crkvu važniji vlasnici Vijesti od mene. Zašto je Crkva protiv da ja uđem u Vladu i sprovedem reforme i otvorim dosijee službe i objavim imena špijuna? Zašto su protiv vlasnici Vijesti, znam”, tvrdi Medojević.

Čitaj još:   CRNA GORA: Zaplijenjena tona i po kokaina... (foto)

Ali, piše Medojević dalje, izgleda da kandidate za Vladu dogovaraju porodica Đukanović i porodica Perović – uz blagoslov Crkve.

“Ja sam Crnogorac, nijesam poturica. Nijesam antisrbin. Crna Gora je država. U njoj žive i Crnogorci. Sva prava svima. Ja poštujem Srbe u Crnoj Gor, borio sam se rame uz rame sa njima. Poštujte i vi Crnogorce. Ali ja vas i dalje volim. I vi ste naša braća”, zaključio je Medojević.

izvor: CdM.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more