IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2020. godine

Ovan nervozan, dan za Bika, Blizanci i Lav odlično sarađuju, zidovi pred Rakom, Djevica se bori, Vaga dobro, loš dan za Škorpije, Strijelac flertuje, puno posla za Jarca, Vodolija griješi, a Ribe u svađi. Ovo je dnevni horoskop za 11. oktobar 2020. godine.

OVAN

Jako ste samouvjereni i ubjeđeni da su vaše ideje najbolje. Kolege se sa tim ne slažu što vas prilično pogađa. Pokušavate da nametnete svoje stavove partnerci, ali ne uspjevate u tome. Što se tiče zdravlja pripazite na grlo.

BIK

Pravite okviran plan rada za narednu sedmicu. Bitno vam je da sve organizujete prije početka posla i da se sve odvija po planu. Imate učestalu komunikaciju sa novom poznanicom. Zdravlje je dobro, a vi počinjete da se zanimate za zdrav načih ishrane.

BLIZANCI

Razmišljate o poslovnim planovima. Neke ciljeve dodajete, neke stavke izbacujete. Imate neku generalnu ideju vodilju, ali ona nije precizna niti nepromjenljiva. Upoznajete novu osobu preko prijatelja. Glava je osjetljiva.

RAK

Oduševljeni ste razvojem situacije na poslu. To vam daje elan da nastavite istim tempom dalje. Rakovi u braku imaju utisak da je partner nezainteresovan i da su njegove emocije izbljedele. Kosti su osjetljive, naročito kičma.

LAV

Precjenili ste svoje sposobnosti. Mislili ste da ćete neke obaveze regulisati u kraćem vremenskom roku. Lavovi u braku imaju lošu komunikaciju sa partnerkom. Vas dvoje čak ne želite da razumijete jedno drugo. Odmarajte oči.

Čitaj još:   A što je sa „Šubarom“ i ostalim „šubarama“: Nikšićanka koja je u znak protesta bacila u kontejner vijenac s lentom u bojama srpske trobojke, ekspresno procesuirana... (foto)

DJEVICA

Sami sebe ste preopteretili obavezama. Umjesto da uživate u poslu sada vas on opterećuje. Emotivno ste prazni i imate utisak da nemate šta da ponudite drugoj strani. Što se tiče zdravlja najbolji lijek je odmor.

VAGA

U svom ste elementu: komunikativni, sarmantni i ciljeve postižete na miran način. Kada je ljubav u pitanju imate utisak da ste u vezi sa osobom koja vam ne odgovara u potpunosti. Puštate vrijeme da vam donese pravi odgovor. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Iritira vas situacija na poslu. Ma koliko truda uložili u posao imate utisak da rezultata nema. Zaljubljeni ste i imate potrebu za fizičkim kontaktom sa partnerkom. Drugoj strani prija vaša pažnja. Što se tiče zdravlja moguća je prolazna glavobolja.

STRIJELAC

Odgovara vam opuštena atmosfera na poslu. Sa kolegama pravite nove poslovne planove ubjeđeni da ćete ih realizovati bez ikakvih problema. Slobodni Strijelci nisu raspoloženi za druženje. Zdravlje je solidno.

JARAC

Volite kada sve detaljno isplanirate i odrađujete obaveze po planu. Danas se posao ne odvija po planu što vam smeta. Odličan je dan za novo poznanstvo. Davno vam se neko nije dopao u toj mjeri na prvi pogled. Što se tiče zdravlja razdražljivi ste.

VODOLIJA

Imate jako puno poslovnih obaveza, ali i dovoljno energije da ih odradite do kraja. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa parterkom koji će da vam pomogne da stvari postavite na pravo mjesto. Izbjegavajte stres i više se odmarajte.

Čitaj još:   VRANJEŠ, PUCA OD MUKE: Karleuša i Tošić, prevazišli porno skandal...

RIBE

Imate pozitivnu tremu pred početak novog projekta. Niste sigurni kako će sve to da izgleda, ali ste uzbuđeni što ste dio tima. Imate utisak da vas partnerka ne razumije. Što se tiče zdravlja kolena i zglobovi su prilično osjetljivi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more