IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ TVRDI: “Da nije bunar želja…” (foto)

Zdravko Krivokapić istakao da tri koalicije voditi sedam krugova pregovora, i da će u drugom krugu biti precizno definisani principi i kriterijumi…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonimija, Zanimljivosti,vijesti, subota…10.10.2020 … 20: 57… KRIVOKAPIĆ TVRDI: “Da nije bunar želja…” (foto)

Mandatar za sastav crnogorske Vlade Zdravko Krivokapić rekao je da je njegov lični stav da u donošenju Zakona o slobodi vijeroispovijesti nije bilo dobre namjere, pa da zato u cjelosti nije dobar.

“Ali to ne znači da se ne može popraviti na način kako je predlagala URA i možda neko iz savjeta za pravna pitanja Mitropolije”, rekao je Krivokapić večeras na TV Vijesti, a upitan da li je neophodna promjena zakona u cjelini, dodao da treba dopustiti struci da nađe najbolje rješenje.

Krivokapić je rekao i da smatra da Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) treba da bude depolitizovana, sa profesionalcima, a ne u interesu bilo koje partije ili jednog čovjeka.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. septembar 2022. godine

On je najavio i da ima “čvrsto rješenje” kada je u pitanju pozicija ministra finansija, ali nije želio da otkrije o kome je riječ.

Krivokapić je kazao da je napravljen dinamičan plan kada je u pitanju formiranje vlade, sa kojim su svi upoznati, i da će svaka tri dana imati neku novinu koja bi trebalo da donese rezultate.

On je istakao da će tri koalicije voditi sedam krugova pregovora, i da će u drugom krugu biti precizno definisani principi i kriterijumi.

“Ja nisam bunar želja”, rekao je Krivokapić, istakavši da predloženi kandidati moraju prevashodno biti odraz dogovora budu kompetentni i dokazani u svom polju...

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more