IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srpski nacionalni savjet obmanuo javnost: Ko je bio u Kučima dio izborne kampanje Krivokapića… (foto i video)

U videu koji je objavljen 23. avgusta na zvaničnoj stranici koalicije ZBCG,, vidi se da je predsjednik SNS-a dio ekipe Zdravka Krivokapića u kojoj je još i gradonačelnik Budve…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,vijesti, subota…10.10.2020… 09: 57… Srpski nacionalni savjet obmanuo javnost: Ko je bio u Kučima dio izborne kampanje Krivokapića… (foto i video)

Srpski nacionalni savjet Momčila Vuksanović obmanuo je javnost kada je u saopštenju prije nekoliko dana ustvrdio da tokom izborne kampanje nijesu bili u komunikaciji niti pomagali tokom kampanje Zdravku Krivokapiću nosiocu izborne liste ,,Za budućnost Crne Gore“.

“Nažalost, profesor Krivokapić i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ sa Srpskim nacionalnim savjetom, kao krovnom organizacijom srpskog naroda u Crnoj Gori, ni u jednom trenutku nijesu ni pokušali da ostvare komunikaciju”, tvrdio je Vuksanović.

U videu koji je objavljen 23. avgusta na zvaničnoj stranici koalicije ZBCG,, vidi se da je predsjednik SNS-a Momčilo Vuksanović dio ekipe Zdravka Krivokapića u kojoj je još i gradonačelnik Budve Bato Carević.

 Na videu se, osim Vuksanovića koji na skup dolazi kao prvi saradnik Krivokapića, vide i lokalni funkcioneri DF-a i Socijalističke narodne partije.

 Na društvenim mrežama se potom vidi i zajednička fotografija ispred crkve na kojoj su i Vuksanović i Krivokapić.

Tvrdnje SNS-a demantuje i video koji je objavila Socijalistička narodna partija, takođe 23. avgusta, na kojem se vidi potpredsjednik stranke Dragan Ivanović kako dočekuje grupu od 20 osoba u kojoj su istaknuti na čelu Krivokapić i Vuksanović.

Čitaj još:   HOROR: LAŽNA DAČIĆEVA KUMA, PLAĆALA PREBIJANJE NEDUŽNIH LJUDI...

Na videu, koji ima veliki broj pregleda na društvenim mrežama, se uočava ogromna trobojka sa četiri ocila koja je zvanična zastava SPC kao i zastava trobojka Knjaževine Crne Gore iz 1905. godine.

Krivokapić je u društvu Vuksanovića u Kučima kazao da ,,u ovom trenutku je pitanje slobode vjeroispovijesti takvo da bi nas čekalo unijaćenje, ako pobijede neki drugi na izborima, a sigurno neće“.

Iz SNS-a su kazali da se nakon parlamentarnih izbora usložnjava politička stvarnost u Crnoj Gori, a pobjedničko raspoloženje zamjenjuje zabrinutost kako da se nađe rješenje za demokratsku promjenu vlasti.

– Problem opet predstavljaju Srbi kojima postojanost u Crnoj Gori, iako pokazatelji govore da ih ima i više od 40 odsto, još nije priznata. Za njih se samo podrazumijeva da postoje. Pa ako je već tako, zašto traže da postoje, kaže se u saopštenju SNS-a.

Prema njihovim riječima, počelo se sastavljanjem liste „Za budućnost Crne Gore“, a nastavlja se sa sastavom buduće vlade.

– Kao što nije bilo dovoljno srpskih kadrova za sastav to je za sve liste „Za budućnost Crne Gore“, tako ni sada nema srpskih eksperata koji bi mogli da zauzmu mjesto u novoj vladi, da pritom iziritiraju domaću i međunarodnu javnost – kazali su iz SNS-a.

Izvor Antena M

Čitaj još:   EVO Zašto nam otiču zglobovi… (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more