IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Amfilohije priključen na KISEONIK: Oglasila se bolnica u kojoj se liječio! (foto)

Amfilohije je primljen na bolničko liječenje na odjeljenje pulmologije i to na Kliničkom centru Crne Gore nakon što je test pokazao da je sam i pozitivan na koronavirus…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 12.10. 2020…09: 54…Amfilohije priključen na KISEONIK: Oglasila se bolnica u kojoj se liječio! (foto)

Mitropolitu crnogorsko- primorskom Amfilohiju koji se u Kliničkom centru Crne Gore leči od koronavirusa, ”zbog blage progresije nalaza na plućima je priključen kiseonik”, piše podgorički portal CdM, ističući da njegovo stanje nije ozbiljno u ovom trenutku.

Amfilohije je 6. oktobra primljen na bolničko liječenje i to na odeljenje pulmologije Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je test pokazao da je pozitivan na korona virus.

Ranije je iz Kliničkog centra Crne Gore saopšteno da je zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija stabilno, nalazi su uredni kao i svi vitalni parametri, saopštili su iz Kliničkog centra Crne Gore gdje se mitropolit nalazi na bolničkom liječenju od korona virusa još od 6.oktobra.

Čitaj još:   ISTANBUL: Sultan, dobio poziv za vjenčanje Mesuta Ozila i Amine Gulse...

“Doktori su izrazili zadovoljstvo dinamikom oporavka. Činjenica da će se mitropolit koji je već nekoliko dana nema povišenu telesnu temperaturu a ni kao i da od samog početka liječenja nema potrebu za dodatnim kisikom, još više ohrabruje sve i ukazuje da će oporavak nastaviti da se kreće a sve ide u dobrom smjeru”, navodi se u saopštenju medicinske ustanove koje je stiglo ranije danas.

Iz Mitropolije crnogorsko-primorske podsjećaju da je mitropolit primljen na bolničko liječenje na odeljenje pulmologije Kliničkog centra u Podgorici i to nakon što je test pokazao da je pozitivan na koronavirus…

Izvor: CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more