IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Brojke za NEVJEROVATI: RAFA Nadal igrao ZASTRAŠUJUĆE u Parizu … (foto i video)

RAFA JE četiri puta osvojio turnir Rolan Garos u gradu svjetlosti bez ijednog izgubljenog seta…

PARIZ: Svijet, Sport, tenis, vijesti, ponedeljak… 12.10.2020… 00: 24… BROJKE ZA NEVJEROVATI: RAFA Nadal igrao ZASTRAŠUJUĆE u Parizu … (foto i video)

Rafael Nadal u finalu Rolan Garosa savladao prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića 6:0, 6:2, 7:5 i tako došao do 20. Grand slem titule, trinaeste i to na zemljanim terenima u Parizu.

Nadal se tako po broju trijumfa na najvećim turnirima izjednačio sa Rodžerom Federerom jer sada obojica imaju po 20. pehara.

Iako nije najuspešniji, ono što Rafael Nadal radi na terenima u Parizu je sve zastrašujuće– trinaest puta je osvajao ovaj turnir, svako od 13 finala je eto i dobio, a protiv Federera i Đokovića ima nevjerovatan skor na ovom turniru – 13:1 je ukupan rezultat protiv njih dvojice. Poražen je samo od Novaka u četvrtfinalu 2015. godine.

Čitaj još:   STIŽE PROMJENA VREMENA: Prvo ide kiša, i šta nas očekuje narednih dana... (foto)

Nadal: 20 Grand Slams 13 French Open titles 13-0 in French Open finals 13-1 against Djokovic and Federer at Roland Garros 100 French Open wins 4th time winning the French Open without dropping a set

Ukupan broj Nadalovih pobjeda u mečevima na ovom turniru je trocifren, a četiri puta je osvajao turnir bez ijednog izgubljenog seta…

Veliko je pitanje hoće li ove rezultate Nadala, iko ikada dostići…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more