IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Kišan i hladan dan, ulicama se kreću samo oni koji moraju… (foto i video)

Prema najavi meteorologa, kao i danas i nardenbog dana će biti isto u Bosni i Hercegovini veći dio dana biti pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 12.10. 2020…18: 54…SARAJEVO: Kišan i hladan dan, ulicama kreću samo oni koji moraju … (foto i video)

Veliko nevrijeme pogodilo je danas dijelove Bosne i Hercegovine, a obilne padavine zabilježene su i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine (BiH).

Prema najavi meteorologa, sutra će u Bosni i Hercegovini veći dio dana biti pretežno oblačno vrijeme.

“U Sarajevu veći dio dana oblačno. Prije podne povremeno može padati slaba kiša. Smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Jutarnja temperatura zraka oko 5°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 9°C”, najavili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Čitaj još:   SARAJEVO: Inspektori kaznili kladionice, uposleni i igrači bez maski, ne poštuju se distance... (foto)

utorak, 13.10.2020. godine
Pogoršanje praćeno padavinama,nepovoljno djelovati na većinu populacije. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji izlagati pretjeranim aktivnostima. Usljed većeg sadržaja vlage u zraku i nižih temperatura, osjet hladnoće će se pojačati. U poslijepodnevnim satima, opšta slika se djelimično poboljšati, pod uticajem stabilnijeg vremena.  

Naš fotereporter bio je na ulicama Sarajeva, pogledajte šta je zabilježio…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more