IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić: Sa PEŠTERA viče na sav glas, “Bošnjake niko ne smije da dira!” (foto)

Aleksandar Vučić poručio je poslije održane vježbe da je eto i Vojska Srbije i bošnjačka, ali i svakog drugog stanovnika Srbije i da ništa nije upereno a ni protiv Bošnjaka…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda…14. 10… 08: 34… Vučić: Sa PEŠTERA viče na sav glas, “Bošnjake niko ne smije da dira!” (foto)

Aleksandar Vučić poručio je sa Peštera: “Moja poruka je samo jedna – ovo je njihova vojska, ovo su njihova zemlja i ognjišta. Ne samo da niko neće da ih dira, već će da ih brani ukoliko bilo ko bilo kada pomisli da ih napadne…. i da n išta nije upereno protiv Bošnjaka”, rekao je Vučić novinarima.

Vučić je poručio da u održanoj vježbi nema nikakvih skrivenih poruka, nego samo najljepših mogućih.

On je za mart ponovo najavio dolazak na Pešter, kada će obići sve puteve za koje je obećano da će biti završeni i istakao da se grade put Novi Pazar-Tutin, završava projekat Novi Pazar-Ribariće, Raška-Novi Pazar, piše Srna.

Čitaj još:   BEOGRAD: Vučić, za nama je najteži dan i svi bolnički kapaciteti su nam puni... (foto i video)

“Apsolutno najvažnije, ne samo za ljude u Dugoj Poljani, već i za ljude u Novom Pazaru i Sjenici, je da kada budemo radili auto-put Požega-Ivanjica-Duga Poljana- Boljare, onda će Beograd biti udaljen dva sata i 10 minuta, a da, kada budu u Republici Srpskoj i BiH uradili dio puta od 100 kilometara od Višegrada do Sarajeva, onda će im Sarajevo biti na dva i po sata”, rekao je Vučić...

Izvor agencije

ČOVIĆ I VUČIĆ U BEOGRADU: Razgovor pomalo o svemu a najviše ni o čemu!!!

Na sastanku se razgovaralo o daljnjem unaprjeđenju odnosa BiH i Read more

BEOGRAD Vučić: Radetin tvit neljudski i necivilizovan…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je komentar Read more