IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2020. godine…

Ovnu pomaže Djevica, Bik energičan, Blizanci ordinarni, Rak brine, Lav ima novi posao, Vaga organizovana, Škorpija efikasna, Strijelac putuje, Jarac uspješan, Vodolija ide u inostranstvo, Ribe sve komplikuju. Ovo je dnevni horoskop za 19.10.2020. godine.

OVAN

Nezadovoljni ste sobom, jer uprkos tome što ste maksimalno angažovani ne uspjevate da prevaziđete teškoće na poslu. Imate utisak da veza stagnira i razmišljate da je prekinete. Raspoloženje vam varira.

BIK

Zadovoljni ste kako se razvija posao. Pohvale stižu od nadređene osobe i vi sa dodatnim elenom nastavljate da radite. U emotivnom smislu niste ispunjeni i čekate da vidite da li će doći do poboljšanja odnosa. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

U opticaju je više poslovnih ideja pa vagate koju da izaberete. Sve imaju prednosti, ali i mane. Postoji osoba na koju mislite. Nedostaje vam. Niste sigurni kako bi reagovala da joj se javite. Malo ste neraspoloženi.

RAK

Prilično ste samouvjereni i raspoloženi za nove poslovne izazove. U emotivnom smislu ste neispunjeni. Veliki ste emotivac i imate potrebu da brinete o nekome i da se osjećate emotivnu sigurnost. Mogući su problemi sa bubrezima.

LAV

Pred vama je novo poslovno poglavlje. Dobili ste poslovnu ponudu koja vam u potpunosti odgovara tako da je bez ikakvog dvoumljenja prihvatate. Emotivno ste ispunjeni. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa srcem.

Čitaj još:   MALENA AYŠE SEDAM SATI ČEKALA DA JE IZVUKU ISPOD SRUŠENE ZGRADE: Nije puštala očevu ruku dok su je spasili... (foto, video)

DJEVICA

Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu i poslovnim partnerom. Očigledno vam je da ste vi mnogo ozbiljniji i da druga strana ne zadovoljava vaše kriterijume. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Umorni ste.

VAGA

Posao se odvija na optimalan način. Ono što vas brine su finansije. Volite da spontano trošite novac, a sada niste u poziciji da to radite. Na emotivnom polju očekuje vas neobavezan i nezanimljiv flert. Moguće su alergije.

ŠKORPIJA

Očekuju vas ozbiljni problemi na poslu. S obzirom da ste upoznati dobro sa situacijom pripremili ste se za suočavanje sa njima. Prezadovoljni ste tajnom vezom. Ovakvu vezu ste čekali cijelog života. Zdravlje je solidno.

STRIJELAC

Relativno ste zadovoljni kako posao napreduje. Očekujete priliv novca. On vam daje vjetar u leđa. U emotivnom smislu ste ispunjeni. Brak ispunjava sva vaša očekivanja. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa nervima.

JARAC

Prilično sta ambiciozni i uporni. Vodite računa o novcu pa vam iznenadni trošak teško pada. Odličan je dan za upoznavanje. Druga strana nije sigurna kakav je ostavila utisak na vas. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Najradije bi otišli na duži odmor dok se problemi ne riješe. Sa partnerom nemate zadovoljavajući odnos. Nedostaje vam osjećaj zajedništva. Zdravlje je solidno.

Čitaj još:   VIC DANA: Došao Fočak kod doktora po potvrdu, da je radno nesposoban, a onda krenuo– urnebes… (foto)

RIBE

Nezadovoljni ste rezultatima rada saradnika i prekidate saradnju. Razočarani ste, jer ste očekivali mnogo više. Od partnera očekujete da bude u ovim trenucima pored vas. Što se tiče zdravlja, neraspoloženi ste.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more