IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U BEOGRADU UHAPŠEN KONTROVERZNI BIZNISMEN I PJEVAČ IZ SARAJEVA!!!

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Dana 19.10 u 14:40 u ulici Dr. Ivana Ribara u visini broja 68-82, Novi Beograd, Danijel Džafic, kontroverzni sarajevski biznismen je u društvu S.M (32) iz Užica sa više udaraca u glavu drškom pištolja, nanio lakše tjelesne povrede D.N (29) iz Beograda.

Nakon obračuna Džafić i njegov prijatelj udaljavaju se sa lica mjesta.

Samo nakon sat vremena od obračuna, pripadnici policijske stanice Novi Beograd, u kafiću nedaleko od mjesta događaja zatekli su i lišili slobode D.Dž.(40) S.M(32) te još 3 osobe N.L (33) i S.M (37) sa Pala i D.S (26) iz Kragujevca.

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Iz PU Novi Beograd su naveli da je Danijel Džafić bio odlikovani pripadnik Vojske Jugoslavije, više puta nagrađivani snajperista vojne policije, što povezuje Džafića sa nađenim oružjem u gepeku.

Čitaj još:   MISTERIJA, PROKLETSTVO KIPARSKIH PARA, GDJE JE 3,5 MILIJARDE: Ko je AVIONOM iznosio džakove...

“Ja sam u drugom stanju. Nasekirana sam i pod šokom. Znam da je Danijel otišao u Beograd da završi nešto vezano za kupovinu novog stana u Novom Beogradu. Kako i zašto je uhapšen, ni sama ne znam. Kontaktirajte advokata” izjavila je Amera Fočo-Džafić supruga uhapšenog biznismena iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

izvor: crna-hronika

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more