IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zna se trenutno zdravstveno stanje Amfilohija: Evo kada će biti… (foto)

Kada će i hoće li ga isključiti sa kiseonika. ovo su nalazi koji su u…

PODGORICA: Crna Gora. Recepti, Putovanja, vijesti, utorak…27. X 2020…16: 00… Zna se trenutno zdravstveno stanje Amfilohija: Evo kada će biti… (foto)

Amfilohije se i dalje nalazi na bolničkom liječenju i to u Kliničko- bolničkom Centru Crne Gore gde se oporavlja od upale pluća izazvane koronavirusom.

Po riječima ljekarskog tima mitropolit Amfilohije i dodatno oporavlja se od planiranom dinamikom. Svi nalazi su u poboljšanju pa u procesu je postepeno smanjivanje nivoa kiseonika, čije se definitivno skidanje i očekuje se i u narednim danima.

Jedno od najčešćih pitanja koje se postavlja nakon saznanja da je mitropolit negativan na koronavarusa je kada se očekuje Amfilohijev izlazak a to je iz bolnice.

Ljekari ističu da je u ovom momentu to nezahvalno prognozirati i da je i za njih mnogo važnije da se trend oporavka nastavi u dobrom je to i pravcu i u postepeno kao i do sada. 

Čitaj još:   TEŽAK DAN ZA ITALIJU: Danas umrlo 889 ljudi, ukupno više od DESET HILJADA MRTVIH... (foto i video)

Amfilohije je dobrog opšteg stanja i vidan je svakodnevni napredak i u tom pogledu...

Priroda bolesti i godine pacijenta i dalje su faktori koji nas opominju i da je to sve na oprez i strpljenje, kao i na sagledavanje i praćenje situacije kao i sa pecijentima iz dana u dan. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da je i uspjeh u liječenju veći ukoliko oporavak teče u konstantnom ali blagom ili i kao da su u svakodnevnom progresu. Upravo takav je oporavak Amfilohija.

Mitropolit pod stalnim ljekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak. Na bolničkom liječenju se nalazi od 6. oktobra...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more