IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: IMALA JE SAMO 17 GODINA “Iz klupe na groblje “cio razred u izolaciji … (foto)

Prestala je da diše, reanimirana je, intubirana je, ali mlada djevojka koja bi i uskoro slavila punoljetstvo nije preživjela…

SPLIT: Hrvatska, Recepti, Zanimljivost, vijesti, srijeda… 28. X 2020… 20: 39… TRAGEDIJA: IMALA JE SAMO 17 GODINA “Iz klupe na groblje”cio razred u izolaciji … (foto)

IMALA SAMO 17 GODINA TUGA U ŠKOLI Ovo je strašno: U Splitu preminula maturantica pozitivna na koronavirus…

Učenicu četvrtog razreda Ekonomske i upravne škole profesori su vidjeli u petak na nastavi i sve se činilo u redu

Maturantica je u petak bila u školi, a u nedjelju umrla. Doslovce iz klupe na groblje, glasila je poruka koju smo zaprimili u nedjelju kasno navečer. Kako se kasnije ispostavilo, pošiljatelj je, nažalost, bio u pravu….

Splitski keizni štab objavio je kako je “prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula ženska osoba stara 17 godina.

Osoba je bila pozitivna na COVID infekciju”.

Još službeno nije objavljen točan uzrok smrti učenice četvrtog razreda Ekonomske i upravne škole. Profesori su je vidjeli u petak na nastavi i sve se činilo u redu. A onda se dogodilo najgore. Preminula je na intenzivnom odjelu Klinike za dječje bolesti u KBC-u Split. 

Čitaj još:   JAVNE KUHINJE KORISNICI MLADI STARI I DJECA: "Sljedeća godina će biti još teža..." (foto)

Trenutno su tri razreda u samoizolaciji uključujući i onaj koji je pohađala,

Kako doznaje Dalmatinski portal, imala je astmu u petak je bila na nastavi. U subotu je prestala da diše, reanimirana je, intubirana je, mlada djevojka koja bi uskoro slavila punoljetstvo nije preživela.

Direktorka ove obrazovne institucije Neda Bartulin je samo kazala da imaju tešku situaciju i da ne može da priča uz molbu za razumjevanje

“Prestrašno. Smrt je nastupila kao posledica hipoksije. U sklopu same je obrade, urađen i test na koronavirus. Šta je izazvalo, teško je reći”, govori medicinski radnik za Dalmatinski portal.

“Iz klupe na groblje”, u suzama su kazali u Ekonomskoj školi…

Izvor: Index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more