IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOMBA HABIBOVA: Vraća se u ring, ispunit će posljednju želju svoga oca… (foto i video)

HABIB Nurmagomedov, neporaženi UFC prvak, savladao je Justina Gaethjea odbranivši naslov u lakoj kategoriji, ali odmah nakon borbe bacio rukavice na pod i šokirao javnost objavivši kraj karijere…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Zanimljivost, Putovanja, vijesti, petak…30. X 2020…11:59…BOMBA HABIBOVA: Vraća se u ring, ispunit će posljednju želju svoga oca… (foto i video)

HABIB i njegova odluka šokirala je sve u bližem i daljem okruženju a sve i da uključujući i predsjednika UFC-a Dana Whitea.

No, White više nije toliko siguran da se HABIB Nurmagomedov zaista i sam se penzionisao. To se može zaključiti prema komentarima koje je dao prvo u četvrtak u emisiji “The Zach Gelb Show” na američkom CBS-u. White je rekao da je bio u razgovorima s Habibom i vjeruje da bi isti borac i mogao odraditi još jednu borbu kako bi poboljšao svoj neporaženi rekord na 30- 0.

Čitaj još:   LUSAIL: Srbija nemoćna protiv prvog favorita SP- očekivano slavio BRAZIL 2: 0... (foto, video)

– Habib i ja smo razgovarali. Bio je potpuno emotivan te noći kad je završio borbu protiv Gaethjea. Imam osjećaj da bi mogao ići na 30-0 – kazao je tada White, a potom bio znatno konkretniji:

– Da. Mislim da se neće povući. Njegov otac je htio da dođe do skora 30-0. A, ja i sam mislim da želi ispuniti želju svoga oca!

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more