IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ministri kojim je istekao rok trajanja ili od čega će danas da živi bivši ministar Ljajić? (foto)

Vlasti su se mijenjale on je ostajao još od demokratskih promjena 2000. god, Rasim Ljajić je bio dio svake Vlade Srbije…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivost, Putovanja, vijesti, petak…30. X 2020…08: 39… Ministri kojim je istekao rok trajanja ili od čega će danas da živi bivši ministar Ljajić? (foto)

Ministri kojima je nedavno istekao rok trajanja u Vladi Srbije, moraće i da u narednom periodu da se potrude kako bi pronašli novi poslovni angažman.

Ministrovanje biješe baš lijepo, ali sada je došlo vrijeme za odlazak na druge poslove, koji možda neće podrazumijevati ličnu sekretaricu, pa i automobil sa šoferom, visoku platu i ostale pogodnosti.

Vlasti su se mijenjale, a on je ostajao. Još od demokratskih promjena 2000. godine, Rasim Ljajić je bio dio svake Vlade Srbije, piše portal Nova.rs.

Zbog zasićenja funkcijom, ali i zbog sve češćih šala o dugovječnosti na njegov račun, dosadašnji ministar turizma i telekomunikacija odlučio je da “digne sidro” i prepusti svoje mjesto partijskoj koleginici.

Odlazeći ministar je po struci doktor medicine. Medicinski fakultet završio u Sarajevu, a pored toga je i dobar poznavalac stranih jezika– govori tečno ruski i engleski jezik, navodi se u njegovoj zvaničnoj biografiji. 

Čitaj još:   LJAJIĆ: NAKON HAPŠENJA FUNKCIONERA U NOVOM PAZARU, ''SIGURAN SAM U NJIH KAO U SEBE''

Iako je, kako se navodi u biografiji, želeo da ostane da radi baš i na fakultetu, život ga je odveo u drugom smjeru, te je tako krajem davnih osamdesetih godina počeo da radi kao novinar, odakle je veoma brzo uplivao u političke vode.

S obzirom to da je šansa da radi na fakultetu propala da je bez adekvatnog radnog iskustva u ljekarskoj profesiji, bivšem ministaru Ljajiću preostaje da se oproba u novinarskom zanatu ili da se okuša kao prevodilac.

Ako ne uspije u tome, Rasim Ljajić bmogao da se priključi možda svom nekadašnjem kolegi iz Vlade Srbije Mlađanu Dinkiću a i u umjetničkom stvaralaštvu, imajući u vidu da ima iskustva i kao tekstopisac.

Izvor: Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more