IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. novembar 2020. godine

Ovan lepršav, Bik zanesen, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav lijenj, Djevica nervozna, Vaga ne vjeruje Ribama, Škorpija poročna, Strijelac vrijedan, Jarac nezadovoljan, a Vodolije čeka dobar dan. Ovo je dnevni horoskop za 02. novembar 2020. godine.

OVAN

Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Oni misli da su vaše poslovne ideje loše, a vi mislite da ih oni nisu razumjeli na adekvatan način. Osjećate se nesigurno i neopušteno u vezi. Zdravstveni problemi su mogući u predjelu glave.

BIK

Prezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. U opuštenoj atmosferi razmjenjujete i razvijate kreativne ideje i pravite nove poslovne planove. Prilično ste usamljeni i imate želju za stabilnom vezom. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BLIZANCI

Obeshrabreni ste zbog loše poslovne situacije. Koliko god truda ulagali u posao vidljivih rezultata nema. Zaljubljeni ste i pokušavate da osvojite simpatiju. Druga strana ima utisak da nemate ozbiljne namjere. Mogući su problemi sa disajnim organima.

RAK

Razmišljate o zajedničkom poslovnom projektu, jer imate utisak da sami ne bi mogli da ga izvedete do kraja. Ne prija vam samoća. Plaši vas pomisao da bi mogli da ostanete sami. Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem.

LAV

Niste u mogućnosti da budete galantni sa novcem kako ste navikli. Brinete jer su finansije sve tanje. Komunikacija sa partnerkom je smanjenog opsega. Imate utisak da ste sve rekli jedno drugom. Što se tiče zdravlja pripazite na disajne organe.

Čitaj još:   ERDOGAN I PORUKA ZA SAD: „ZATVORIĆEMO dvije baze s američkim vojnicima u Turskoj, ništa niste uradili što ste obećali..." (foto)

DJEVICA

Niste oduševljeni novim obavezama koje su vam nametnute. Imate utisak da i bez njih imate previše posla. Prepuštate se emocijama i posvećujete partneru. Opušteni ste i zadovoljni. Mogući su problemi sa srcem.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Imate sreću da radite posao koji volite i koji vam donosi novac i sigurnost. Kritički ste raspoloženi prema partneru i smarate ga nepotrebno. Ukoliko ste pod terapijom ona daje dobre rezultate.

ŠKORPIJA

Prilično ste zabrinuti. Novac kasni i to vas jako brine. Posao je u fazi stagnacije i strepite da bi to moglo da se oduži. Prija vam podrška partnera. On vam pomaže da se osjećate bolje. U psihološkom ste minusu, ali vam partner pomaže da to prevaziđete.

STRIJELAC

Maksimalno ste posvećeni obavezama. Nema nikakvih teškoća tako da sve obaveze završavate u roku. Skloni ste neobaveznom flertu. Vi i druga strana ste svjesni da nećete ići dalje od toga. Ograničite unos namirnica.

JARAC

Razočarani ste jer poslovni saradnici u poslednjem momentu otkazuju sastanak za koji ste se dugo pripremali. Bračna partnerka vam je u potpunosti posvećena i vi joj uzvraćate istom mjerom. Pripazite na grlo.

VODOLIJA

Ostavljate odličan utisak na inostrane partnere. Očigledno je da se jako dobro razumjete. Komunikacija sa voljenom osobom je u prekidu što vam trenutno odgovara. Nemate snage za prepirku koja ništa ne bi riješila. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   PODGORICA- U susret sjednici Skupštine CG: "Stop Otvorenom Balkanu" i zastava EU na mostovima u Podgorici... (foto)

RIBE

Saradnici iz inostranstva iznenada mijenjaju poslovne planove što vas izbacuje iz takta, jer mijenja čitavu koncepciju saradnje. Zaljubljeni ste i stavljate partneru do znanja koliko vam znači. Mogući su problemi sa nervima.

Fotografija naslovnice-privatna arhiva Djidja Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more