IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kristijan PRIJETIO SMRĆU STANIJI: Krivično ga gonila pa se JAVNO POMIRILI uz poljubljenu ruku… (foto i video)

Kristijan je nedavno sve šokirao prijetio je smrću Staniji Dobrojević, sad su se sreli u tv emisiji kod Ognjena Amidžića rekli sve što imaju jedno drugom …

BEOGRAD:Regija, Zanimljivost, vijesti, srijeda…04.11.2020…20:25… Kristijan PRIJETIO SMRĆU STANIJI: Krivično ga gonila pa se JAVNO POMIRILI uz poljubljenu ruku… (foto i video)

– Znam da budem surov, al’ mi to nije krajnja namjera. Kad mi neko ili bilo ko spomene ženu, tako ispadne. Htio sam da napravim skeč na tu temu. A ja nisam znao šta će postati od toga. Nisam želio da povredim ni nju, ni njene bližnje. Želim da mi se izvini za spominjanje porodice- rekao je Kristijan.

Umiješalo se tužilaštvo, pored svih velikih problema koje imaju, oni se bave ovim, nema smisla. Ne znam kako da odreagujem na sve ovo, u afektu sam se čovjek može svašta da kaže- dodao je Kristijan.

Čitaj još:   PIJETE KAFU, EVO ŠTA BI TREBALO DA ZNATE?- Provjerite da li smijete, da je na prazan stomak konzumirate... (foto, video)

Nisam želela da se sve ovo dešava. Ovo sam shvatila veoma ozbiljno. Ja se izvinjavam tebi i tvojoj porodici. Zamisli kako je mojoj majci. Samo to. Prvi si krenuo Kristijane. Isklevetao si me- kazala je Stanija Dobrojević, da bi se sve potom spustilo i loptu i pružili ruku pomirenja jedno drugom, pa joj je on poljubio ruku.

– Ne treba se igrati, ne razmišljam o ulasku u rijaliti. Neću da me neko ubije, prebije, neke stvari nemaju cijen- zaključila je ona...

Izvor Blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more