IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA SVIH BITAKA: Amerikanci to shvatili, mrtva trka Trampa i Bajdena… (foto i video)

Američki predsjednički izbori, na kojima se pobjednik još ne zna i moguće je da se neće znati danima ili čak nedeljama, udarna vijest u svim svjetskim medijima…

VAŠINGTON: Svijet,Zanimljivost, vijesti,srijeda…04. 11.2020…13:25… MAJKA SVIH BITAKA: Amerikanci to shvatili, mrtva trka Trampa i Bajdena… (foto i video)

BBC je danas objavio zanimljiv pregled naslova i izjava iz stranih medija o izborima na kojima Amerikanci biraju između Donalda Trampa i Džozefa Bajdena.

Trenutnu situaciju u SAD-u jedan je ruski TV voditelj opisao kao “ludilo zvano američki izbori”, dok su indijske novine Ekspres raspoloženje u najmoćnijoj državi svijeta opisale su “Sjedinjene Države Anksioznosti”.

“Atmosfera je naelektrisana. Traje mrtva trka Trampa i Bajdena, i da obojica pripremaju pobjednički govor”, izvijestila je ukrajinska televizija Inter.

Iranska televizija o “pretnji građanskim ratom”

Na iranskoj državnoj televiziji Press TV puno govore o samoj “prijetnji građanskim ratom”,a da i jedan voditelj je rekao da, za one koji izbore posmatraju spolja, oni izgledaju zastrašujuće.

Kineski državni mediji, ali i mnogi drugi njuz kanali u Aziji, naglašavaju sve mogućnost nemira u SAD-u s obzirom na to da konačni rezultat izbora neće biti poznat još neko vrijeme.

Čitaj još:   Živković: Dan žalosti u nekoliko CRNOGORSKIH OPŠTINA izraz TUŽNE STVARNOSTI

Popularni njemački tabloid objavio je: “Sve više posmatrača koji su a i kao ranije očekivali jasnu pobedu Džoa Bajdena sad se pita: Može li se Tramp ipak pobijediti?”

“Ovo je majka svih bitaka i Amerikanci su to shvatili”, napisao je kolumnista u francuskom Mondu.

Egipatski mediji naglasak su stavili na historijsko visoku izlaznost na sve te američke predsjedničke izbore.

Arapski mediji ističu neizvesnost izbora, a državna saudijska televizija navodi kako bi mogli proći još dani prije nego što rezultati budu i znani ...

Izvor Index.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more