IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Medojević: KRIVOKAPİĆ preuzima odgovornost za stanje u zemlji, to je OPASAN PRESEDAN I EKSPERIMENT

Pokret za promjene (PzP) će podržati svaku vladu u kojoj nema Demokratske partije socijalista (DPS), izjavio je predsjednik tog pokreta i jedan od lidera Demokratskog fronta, okosnice pobjedničke liste Za buućnost Crne Gore, Nebojša Medojević.

Medojević je za podgoričku “Pobjedu” negirao da je izjavio da on lično neće glasati za predlog mandatara Zdravka Krivokapića.

– Najavio sam da ću podneti ostavku na mesto poslanika kada vlada bude formirana. Pokret za promjene će glasati za svaku vladu bez DPS-a, ali to ne znači da se slažem sa predlogom mandatara – rekao je Medojević, pojašnjavajući svoj post na društvenim mrežama da će “pre glasanja podneti ostavku na poslaničku funkciju”.

Svoje stavove, dodao je, nastaviće da iznosi javno, što je, kako kaže, rekao i mandataru.

Čitaj još:   MEDOJEVIĆ PODNOSI OSTAVKU, neće da glasa...''Meni je ovo teška SPRDNJA''

– Rekao sam da se radi o opasnom presedanu i eksperimentu, da ja to nigde nisam video i da on (Krivokapić) preuzima kompletnu odgovornost za stanje u zemlji – jasan je Medojević.

Medojević je juče na svom fejsbuk profilu poručio da će Krivokapićeva vlada, bez političkih lidera, biti “autokratska, nedemokratska i vlada kontinuiteta”.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more