IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. novembar 2020. godine

Ovan i Lav sarađuju, Bik i Škorpija bliski, Blizanci sami, Rak nepovjerljiv, Djevica sa Bivšim, Vaga i Vodolija zaljubljene, Strijelac sve vidi, Jarac nagrađen, pomoć za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 07. novembar 2020. godine.

OVAN

Očekuju vas neprijatna iznenađenja počev od toga da se neki sastanci odlažu, a neki ne razvijaju u željenom smjeru. Komunikacija sa voljenom osobom je loša. Oboje reagujete burno i ulazite u raspravu. Pod stresom ste.

BIK

Prilično ste komunikativni, organizovani i vrijedni. Posao se glatko odvija, ali su neke kolege ljubomorne na vaš uspeh. Nemate želju da se vidite sa partnerom što ga prilično pogađa. Može doći do opekotina prilikom kuhanja.

BLIZANCI

Uopšte se ne slažete sa idejama kolega, ali idete linijom manjeg otpora da bi izbjegli sukob. Očekuju vas problemi u vezi. Partner zahtjeva više pažnje i osjeća se nevoljeno. Što se tiče zdravlja pričuvajte disajne organe.

RAK

Prilično ste ambiciozni, ali se poslovni planovi ne odvijaju kako ste očekivali što vas prilično pogađa. Mislite na simpatiju. Iako je daleko smatrate da daljina nije ozbiljan problem. Bubrezi su prilično osjetljivi.

LAV

Ne brine vas toliko stagnacija na poslu koliko nedostatak novca. Voljena osoba je prilično teška i ne prija vam njeno društvo. Elegantno je izbjegavate. Prilično ste neraspoloženi i potrebno vam je da se izolujete i odmorite.

Čitaj još:   TRAMP PRED NOVINARIMA: "Veliki sam fan ERDOGANA, vojska mu je druga najjača u NATO- u..."

DJEVICA

Sa kolegama se ne slažete najbolje. Prilično ste distancirani. Njihove poslovne ideje vam djeluju neizvodljivo. Smeta vam status slobodne osobe. Imate želju za drugom polovinom. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Na poslu se sve odvija glatko, bez ikakvih teškoća. Slijedi priliv finansija zbog čega se osjećate još bolje. U emotivnom smislu ste neispunjeni. Sa partnerom ne možete da se složite ni oko najmanje sitnice. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Poslovne prepreke vas destimulišu. Ipak, uporno pokušavate da stignete do cilja. Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni partneru. Mnogo vam znači ljubav i sigurnost koju vam pruža. Mogući su problemi sa bešikom.

STRIJELAC

Suočavate sa previše prepreka na poslu. Nije vam lako, ali imate snažnu volju da ih prevaziđete. Nesigurni ste u sebe. Sumnjate da li ste u stanju da zadržite voljenu osobu pored sebe. Mogući su problemi sa bubrezima.

JARAC

Očekuju vas isključivo problemi na poslu. Posao stagnira, a sa poslovnim partnerima ne uspjevate da uspostavite zajednički dogovor. Druga polovina pravi ljubomornu scenu koja je po vama nepotrebna. Vrijeme je da posjetite stomatologa.

VODOLIJA

Imate previše obaveza, a premalo vremena. Niste sigurni šta prvo da odradite. Odnos sa partnerkom je distanciran, ali ne želite da popustite i prvi pružite ruku. Prilično ste pod stresom pa je neophodno da se dobro odmorite.

Čitaj još:   Koje NAMIRNICE treba IZBJEGAVATI! Od ove HRANE virus JAČA...

RIBE

Ne uspjevate da se adaptirate na promjenu poslovnih planova. Smeta vam kada radite na jednom projektu pa vas iznenada prebace na drugi. Partner vam djeluje nezainteresovano što vam ne prija. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more