IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDO NAPADA DRITANA: “Sprema veliku prevaru!…” (foto)

Dritan Abazović sprema veliku političku prevaru poslije izbora u Crnoj Gori i u novu vladu “gura” ljude koji su bliski Milu Đukanoviću i njegovoj partiji, tvrdi Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene (PZP)…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 06.11…09: 25… MEDO NAPADA DRITANA: “Sprema veliku prevaru!…” (foto)

Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene (PZP), tvrdi Milan Marković- kandidat za ministra poljoprivrede predlaže Abazović uoči parlamentarnih izbora 30. avgusta evidentiran kao sigurni glasač Đukanovićevog DPS!?!

Štaviše, ističe Medojević, Marković je u prethodnoj vladi bio savjetnik ministra za poljoprivredu Milutina Simovića, koji je inače funkcioner DPS!

Nebojša Medojević naglašava da je ovaj Abazovićev prijedlog za ministra najobičnija sprdnja.

– Milan Marković, pomoćnik ministra Simovića, član vlade DPS. U da je u evidenciji sigurnog glasa DPS bio je evidentiran kao sigurni glasač a i za izbore 30. avgusta 2020. Sad je kandidat za ministra poljoprivrede !!! Meni je ovo teška sprdnja!!! Nadam se da su Vlado Božović i Gojko Perović zadovoljni ovom prevarom. Džaba smo krečili- objavio je Medo Medojević na Facebooku, dodajući da bi Marković trebalo da bude kandidat za lustraciju, a ne funkciju.

Dritan Abazović, upitan da prokomentariše ove navode,kaže da za Informer da ne zna odakle Medojeviću ove informacije.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. april 2019. godine

-Kad je već pomenuo Milana Markovića kao bivšeg saradnika u vlasti Mila Đukanovića, zašto Medojević nije i sebe diskreditovao po istom osnovu. Da naime, on je od 1991. do 1999. radio kao menadžer zprivatizacijr u Agenciji za prestrukturiranje privrede i strana ulaganja. Znači, učestvovao je u vlasti Đukanovića. Da li i njega to diskredituje i udaljava od bilo koje funkcije u novoj vlasti? – pita se DRITAN Abazović…

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more