IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Patriotsko komitski savez: “Koprcanje” koalicije i Vlade dovešće do prije vremenih izbora… (foto)

Patriotsko komitski savez Crne Gore, sa oduševljenjem se prati „koprcanje“ pobjedničke koalicije povodom prijedloga mandatara Zdravka Krivokapića o tzv.ekspertskoj Vladi, jer smatra da će upravo ovakav, eventualni, sastav Vlade dovesti do prijevremenih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori…

PODGORICA:Crna Gora, vijesti, petak, 06.11… 19: 25… Patriotsko komitski savez: “Koprcanje” koalicije i Vlade dovešće do prije vremenih izbora… (foto)

Patriotsko komitski savez navode da sa oduševljenjem prate sad”koprcanje” pobjedničke koalicije…

„Jer ako nam budući ministar unutrašnjih poslova nema dana radnog iskustva, ako je buduća ministarka čak četiri resora, kako je rekla, „ ucviljeno siroče“, ako je i buduća ministarka zdravlja, rod i „pomozi Bog“ raznih srpskih svještenika, ako jedan anonimus i jedan političar više partija-ekonomski čudotvorci koji će nas spasiti bankrota, a da se budući ministar pravde, pravni savjetnik Mitroplije, koja je izgubila sve sporove pred međunarodnim sudovima pravde, onda je jasno da je ova lista „sklepana“ taman neđe u nekoj parohiji, i da je, kao takva, osuđena na propast“, navode oni.

Reakcije koalicionih partnera, bar dva od dvadeset, pokazuju koliko je tu a i neslaganja, najviše, oko fotelja i ničega više. 

Čitaj još:   HRVATSKI PREDSJEDNIK- Zoran Milanović o Kolindinoj izjavi: "Moskva se još trese od tvog trčanja u mokroj majici"... (foto, video)

„Samo ne znamo zašto je mandatar tražio od DF-a i Demokrata imena za Vladu, kad ih nije ispoštovao „ni za jotu“,već, na ovaj način, i javno ponizio, iako su ga, anonimnog, doveli na vlast.“, navode iz istog ovog udruženja.

Takođe smo oduševljeni što je pristankom na ovakve crkvene eksperte, koalicija URA pokazala koliko je „građanska“ partija i koliko je prevarila svoje glasače.

„Jer oni sigurno nijesu očekivali da će ključne identitetske resore voditi potpuno anonimna osoba iz nevladine organizacije, a da je baš i sama „apostolka“, ne može ih ni obići, a kamoli reformisati. Još im je slabija „utjeha“ da njihov lider i „reformator“ bude ministar odbrane, jer je do juče branio Vojsci da vježba.

Možda ipak neki tajni recept ustrojstva Vojske jedne države, bez samoga tog poligona i vojnih vježbi. Malo im je kasno za žaljenje jer ne sumnjamo da će dignuti ruku za ovakvu Vladu“, ističe se u saopštenju.

Patriotsko komitski savez, njegovi članovi i simpatizeri, budno će sve pratiti ponašanje budućih „reformatora“, u crnogorskoj Vladi, đe ni jednog Crnogorca nema. A na svaki udar na crnogorski identitet, kao institucije kulture i nauke,odgovorićemo svim demokratskim oblicima borbe i građanskim otporom…

izvor Analitika.me 

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   ASMIR Durdžić, reagovao i odgovorio na optužbe u "ELITI" da NE DAJE PARE- 'Podmeću mi dijete drugom, mušlarcu na VIDEO- POZIV!' (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more