IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAKO JE DRITAN MOGAO ZABORAVITI BRATIĆKU KOJA ZA SEBE KAŽE DA JE SRPSKI NACIONALISTA ???

Lider GP URA Dritan Abazović kazao je za N1 kako ima zamjerke na koncepciju Vlade koju je predstavio mandatar Zdravko Krivokapić.

“Ako me pitate da li imam zamjerke, naravno da ih imam, svi ih imamo. Mislio sam da će koncepcija vlade biti malo drugačija, mislim da su neki resori prebukirani. Imamo jedan resor koji je prilično ogroman, to je moje mišljenje. Mislim da neki resori nedostaju i mislim da je u Vladi trebalo da bude veći broj žena i pripadnika manjinskih naroda”, kazao je Abazović.

Kaže da je imao prilike da bi možda izabrao neke druge ljude.

Upitan kako misli da napravi promjene sa vladom čiji je dio Vesna Bratić koja za sebe da kaže da je srpski nacionalista Abazović odgovara, odgovorio je da je svoju buduću multiresorsku koleginicu Vesnu Bratić upoznao tek prije dva dana.

Čitaj još:   DRITAN Abazović igra po taktu Vučića ekspresnim stavljanjem na glasanje ugovora sa SPC koji štetan po interese CRNE GORE...

No, Abazovićeva arhiva kaže drugačije. Dritana je Vesna pratila, reklo bi se, kao lični prevodilac, na jednoj značajnoj večeri. 

Evo šta je Dritan tada objavio na svom Tviter nalogu. 

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović objavio je na svom Tviter nalogu da počinje radna večera komesara za proširenje Olivera Varheljija sa predstavnicima nove vlasti.

“Snažna podrška našem reformskom putu i integracionim procesima. Za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru!”, naveo je Abazović.

Cinici će se, možda, zapitati da li je, s obzirom na vlastita politička i ideološka stanovišta, buduća ministarka imala problema da komesaru Varheljiju prevede sa crnogorskog neke riječi, poput građanska?

izvor: antenaM

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Milojko SPAJIĆ DOBIO SUGESTIJE OD ZAPADNIH DIPLOMATA: Očisti službe bezbjednosti od ruskog i srpskog uticaja i ABAZOVIĆEVIH KADROVA... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more