IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDOJEVİĆ: Krivokapićevi VLADARI IZ SJENKE za člana VLADE žele Marionete, Poslušnike, Sluge…

Ovo što se dešava u Crnoj Gori sada je aktivni angažman neformalnih centara moći da spriječe da se moć vrati narodu. Oni ne žele da se narod pita. Oni žele da se ključne odluke o sudbini našeg naroda i države donose u krugu malog broja ljudi. Za njih niko ne glasa. Oni nijesu zvanični lideri stranaka. Oni nijesu na poslaničkim listama. Oni nijesu ni ministri. Oni žele da postavljaju one koji će u njihovo ime i za njihov račun obavljati te poslove. Oni žele marionete. Poslušnike. Sluge. Oni su vladari iz sjenke, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović formiraju Vladu. Postavljaju za premijera osobu koja je pogodna za upravljanje i manipulisanje i daju mu spisak “ministara” . Osnovni kriterijum za člana ovakve Vlade je poslušnost i odanost vladarima iz sjenke”, naveo je Medojević u izjavi dostavljenoj medijima.

Kako je istakao, ovakva Vlada predstavlja crnu rupu koja usisava sve čestice slabašnog demokratskog poretka i njen cilj je da se pošalje poruka narodu da je njihov glas bezvredan i da su izbori besmisleni.

“Sve je to lijepo i nedvosmisleno pojasnio jedan od pripadnika crnogorake tajkunske oligarhije Žarko Rakčević kada je rekao da je on “protiv da se Vlada formira na osnovu procenata glasova osvojenih na izborima”. To je osnovno prvailo vladara iz sjenke.Oni će odlučiti ko može, a ko ne može u Vladu. Oni će se dogovoriti. Oni su ta Bogom dana elita koja jedino ima pravo da vodi zemlju.Njih četvorica će odluciti”, kazao je Medojević.

Čitaj još:   VIC DANA Poša Vukan u Englesku, paket aranžman na neđelju dana...

Ovo je, tvrdi Medojević, put u fašizaciju Crne Gore i ovo je poruka svakog okupatora u istoriji.

“Oduzimanje pravo slobodnog izbora, prava političkog mišljenja i prava glasa je dio svake okupatorske politike prema okupiranom stanovništvu. Zato ie borba za poštovanje političke volje građana na izborima , istvoremeno borba za slobodu i demokratiju.Zato uporno izvlačim na svjetlo dana ove vladare iz sjenke. Zato su i posebno nervozni. Oni ne vole svjetslost dana. Ne vole istinu. Ne vole da im se pominju imena. Gojko, Vlado, Miško i Željko. Zapamtite ta imena. Oni misle da ste vi i vaši glasovi bezvrijedni i da vi ne zaslužujete da se pitate ko će biti vlast u ovoj zemlj”, navodi Medojević.

To je, dodaje, nova aristokratska klasa.

“Možda nova viša kasta koja pokušava da za sebe preuzme pravo da vladaju ovom zemljom. Dogovor sa prvom familijom je već postognut i zato ova marionetska Vlada neće ni taći Đukanovića i otvoriti pitanja ko je opljačkao Crnu Goru. Neće biti ni pravde ni boljeg života.Ovo je moja borba za vas građani Crne Gore i za osnovno ljudsko pravo na ravnopravnost, jednakost i slobodu izbora”, tvrdi Medojević.

Čitaj još:   Kija Kockar, PRODAJE SVU IMOVINU, evo KOLIKO PARA TRAŽI...

izvor: portalanalitika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more