IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVE RIGOROZNE ZABRANE u Crnoj Gori: Dva velika grada pred zaključavanjem… (foto)

SLIJEDI DA JE Izlazak iz objekta stanovanja zabranjen od 22.00 do 5.00 sati…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 08.11. 10: 48… NOVE RIGOROZNE ZABRANE u Crnoj Gori: Dva velika grada pred zaključavanjem… (foto)

U Podgorici i Cetinju stupa na snagu policijski sat zbog velike pogoršane epidemiološke situacije…

Izlazak iz objekta stanovanja zabranjen je od 22.00 do 5.00 sati a u ove dvije opštine u kojima je stopa kumulativne incidencije prešla 1.200 na 100.000 stanovnika.

Prema posljednjim podacima Instituta za javno zdravstvo Crne Gore, stopa incidencije u Podgorici je 1.493, a na Cetinju 1.653.

Visoku stopu incidencije ima i Žabljak, 1.363…

U opštinama u kojima je stopa incidencije veća od 1.200, osim zabrane izlaska iz objekta stanovanja nakon 22.00 časa, zabranjen je i rad svih ugostiteljskih objekata, kao i posjete po kućama osoba koja nisu blizi i članovi istog domaćinstva.

U Budvi, Mojkovcu i Ulcinju, prema posljednjim podacima Instituta, stopa je incidencije između 800 i 1.199. U tim opštinama zabranjen je rad a to je svih ugostiteljskih objekata, okupljanje u objektima stanovanja osobama koje nisu članovi domaćinstva, kao i rad u dječijim igraonicama.

Čitaj još:   AKCIJA TURSKIH OBAVJEŠTAJACA: Četiri Rusa uhapšena u zbog “politički i vojne špijunaže”... (foto i video)

Zabranjen je i rad teretana, fitnes-centara, sportskih sala za sve vrste rekreacije i drugih zatvorenih objekata tog tipa, a ova mjera se sada ne odnosi na profesionalne sportiste koji se redovno testiraju.

U Rožajama, Danilovgradu, Kolašinu, Tivtu, Pljevljima, Bijelom Polju, Baru, Kotoru, Nikšiću, Andrijevici, Beranama stopa incidencije je veća od 400, a manja od 800.

U tim opštinama ograničen je rad ugostiteljskih objekata do 22.00 i uz važeće epidemiološke mjere dozvoljeno je da za jednim stolom u istom objektu i izvan njega budu najviše dvije osobe...

Izvor: agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Iz MUP- a RS, tvrde da je "strani državljanin" autor monstruoznih poruka upućenih putem Facebooka, IAKO NE IZGLEDA DA JE BAŠ TAKO... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more