IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. novembar 2020. godine

Ovan putuje, Bika lijenj, Rak ne vjeruje Vodoliji, ali blizak sa Blizancima, Lav snalažljiv, Djevica samo priča o ljubavi, Vaga planira, Škorpija se takmiči, Strijelac slobodan, Jarac težak, a Ribe uživaju u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za 12. novembar 2020. godine.

OVAN

Budite strpljivi ako posao ima veze sa administracijom ili birokratijom. Dokumenta koja čekate neće biti gotova na vrijeme. Prezadovoljni ste tajnom vezom i u potpunosti joj se posvećujete. Cirkulacija je slaba.

BIK

Od poslovne saradnje kojoj ste se nadali nema ništa. U potrazi ste za novim saradnikom sa kojim bi imali sličan pogled na posao. Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu. Moguća je urinarna infekcija.

BLIZANCI

Nadređena osoba vas poziva na razgovor. Jasno joj je da se posao ne odvija na najbolji mogući način i daje vam određene sugestije. Željni ste kvalitetne veze, ali ne uspjevate da nađete adekvatnog partnera. Mogući su problemi sa probavom.

RAK

Zadovoljni ste situacijom na poslu i uspješno odrađujete poslovne obaveze. Zabrinuti ste zbog emotivne sfere. Sami ste i plašite se da vam to ne bude sudbina. Mogući su problemi sa kožom na nervnoj bazi.

LAV

Brine vas loša finansijska situacija. To je glavni razlog zbog čega krećete u potragu za drugim poslom. Nema novih dešavanja u sferi ljubavi, mada vam ova sfera i nije prioritet. Muči vas reuma i problemi sa zglobovima.

Čitaj još:   SARAJEVO: U FBiH ponovo proglašeno stanje epidemije zbog koronavirusa... (foto)

DJEVICA

Odnos sa nadređenom osobom nije najbolji. Oboje se kontrolišete da neslaganje ne pređe u sukob. Niste raspoloženi za susret sa partnerom i odlažete ga. Nervi su prilično osjetljivi i moguć je skok pritiska.

VAGA

Imate utisak da se posao odvija sam od sebe. Sve vam ide od ruke: poslovne obaveze, ali i finansije. Dopada vam se zauzeta osoba. Insistirate na učestalom viđanju, ali partner to ne može da vam priušti. Razočarani ste.

ŠKORPIJA

Posao stagnira i zbog toga ste prilično demoralisani. Štagod da probate da uradite, nema promjena i adekvatnih rezultata. Komunikacija sa bračnim partnerom je neharmonična. Pripazite na ishranu.

STRIJELAC

Poslovna situacija u fazi stagniranja. Niste navikli da vam ništa ne ide od ruke. Razmišljate o prošloj emotivnoj vezi. Ne uspjevate da presečete niti koje vas vežu za bivšeg partnera. Mogući su problemi sa bešikom.

JARAC

Atmosfera na poslu je prilično sterilna. Posao se loše odvija, finansije su slabe i to direktno utiče na poslovne odnose. Razmišljate o osobi sa kojom ne možete da budete zbog njenog statusa. Prilično ste neraspoloženi.

VODOLIJA

Očekuje vas prekid poslovne saradnje u slučaju da se bavite privatnim poslom. Djelom razumete odluku druge strane. Fokusirani ste na posao, pa vas emotivni segment ne zanima. Mogući su problemi sa bešikom.

Čitaj još:   PO DIKTATU BEOGRADA I MOSKVE- Vučićev gambit: JAKOV Milatović da eliminiše MILOJKA Spajića kako bi DRITAN Abazović ostao premijer i dovršio popis... (foto)

RIBE

Kreativni ste i imate jasnu viziju šta želite da postignete. Osmišljavate novi poslovni projekat. Imate simpatiju, ali ste emotivni blokirani tako da ne pokazujete drugoj strani da vas zanima. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more