IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. novembar 2020. godine

Ovan diplomata, Bik nefleksibilan, Blizanci smireniji, Rak upoznaje Jarca ili Djevicu, Lav nedovoljno uspješan, Vaga strpljiva, Škorpija hrabra, Strijelac dobija zaradu, Vodolija ima vezu na daljinu, a Ribe zaljubljene. Ovo je dnevni horoskop za 13.11.2020. godine.

OVAN

Frustirani ste nezadovoljavajućom poslovnom saradnjom i sada je konačno prekidate. Predstoji vam novo poznanstvo sa osobom koju doživljavate kao vrlo jaku i stabilnu ličnost. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BIK

Posvećujete se prevazilaženju teškoća koje usporavaju proces rada. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Došlo je do udaljavanja i smatrate da odnos ne može da se popravi. Pripazite na ishranu. Mogući su problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas uspješan razgovor sa nadređenom osobom. Emotivna sfera je blokirana: niti vas neko zanima, niti neko pokazuje interesovanje za vas. Ukoliko se pojave promjene na koži najbolje da reagujete odmah.

RAK

Fokusirate se na saradnju sa strancima. To je jedna od ređih poslovnih oblasti koja se normalno odvija. Emotivno ste nezadovoljni bilo da ste sami ili imate partnera. Posvećujete se zdravoj ishrani.

LAV

Fokusirani ste na poslovne probleme. Prilično ste motivisani jer ste svjesni da rješavanjem problema pokrećete poslovni proces. Emotivna sfera vas ne zanima tako da nema nikakvih dešavanja. Mogući su bolovi u zglobovima.

Čitaj još:   Identifikovane sve osobe koje su kopale tunel do depoa Višeg suda, među njima i državljani Srbije... (foto, video)

DJEVICA

Izbacuju vas iz takta poslovne promjene koje traže poslovni saradnici. Kako je sve vec dogovoreno ovakvo ponašanje smatrate neodgovornim. Na emotivnom polju se ništa ne dešava. Nervi su vam osjetljivi.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna, baš kao i finansijska. Nezadovoljstvo je vezano za emotivnu sferu. Ne prija vam samoća. Priželjkujete da se zaljubite i uđete u vezu ili brak. Na polju zdravlja sve je pod kontrolom.

ŠKORPIJA

Osjećate olakšanje zbog rješenja problema i konačno uspostavljanja normalnog radnog procesa. Emotivno ste ispunjeni. Upravo je oblast ljubavi ta koja vam daje snage da budete uspješni u drugim segmentima. Mogući su problemi sa genitalijama.

STRIJELAC

Ne odgovara vam da budete na poslu gdje nema puno obaveza i izazova. Krećete u potragu za novim poslom. Zaljubljeni ste i drugu stranu ne vidite realno. Pretjerujete sa ljubomorom. Mogući su problemi sa alergijama.

JARAC

Ne uspevjate da prevaziđete poslovne probleme. Posao stagnira, a vi ste frustrirani. Emotivno ste nezadovoljni, ali nemate volju da uradite išta po pitanju promjene situacije. Na polju zdravlja vas očekuje variranje pritiska.

VODOLIJA

Pogađa vas gubitak sudskog procesa. Iako je to bilo za očekivanje, ipak ste se nadali da će presuda biti u vašu korist. Neraspoloženi ste za druženje i susret sa voljenom osobom. Očekuju vas problemi sa stomakom.

Čitaj još:   BLAGOTA Eraković- crnogorski reditelj: Izjava DRITAN Abazović je eklatantan primjer širenja govora mržnje... (foto, video)

RIBE

Posao se normalno odvija. Nadređena osoba vam upućuje reči pohvale zbog držanja poslovne situacije pod kontrolom. Emotivno ste neispunjeni. Želite da riješite problem sa partnerom, ali ne i druga strana. Osjećate se dobro.

Fotografija naslovnice privatna arhiva Adna Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more