IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJAJIĆ: NAKON HAPŠENJA FUNKCIONERA U NOVOM PAZARU, ”SIGURAN SAM U NJIH KAO U SEBE”

NOVI PAZAR – Nakon što je pet funkcionera Sandžačke demokratske partije uhapšeno u Novom Pazaru pod sumnjom za zloupotrebu službenog položaja, Rasim Ljajić za portal Nova.rs kaže da je riječ o časnim i poštenim ljudima i da je siguran da ni jedan dinar nisu uzeli.

Da podsjetimo, jutros su pripadnici Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Pazaru priveli 18 osoba, od kojih je pet visokih funkcionera lokalne samouprave i Sandžačke demokratske Partije, čiji je osnivač lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. Oni su uhapšeni zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja i mahinacija prilikom javnih nabavki.

“Radi se o časnim i poštenim ljudima i siguran sam da će se potvrditi da su nevini i da nijedan dinar nisu uzeli. Ja te ljude poznajem i siguran sam u njih kao u sebe”, kaže Ljajić za Nova.rs.

Kaže i da je siguran da će istraga pokazati njihovu nevinost.

Čitaj još:   NOVI PAZAR- MRTAV MLADIĆ PRONADJEN NA PARKINGU

“Da li je nekih grešaka u nekim procedurama oko javnih nabavki, ja to ne mogu da znam. To će utvrditi tužilac, ali ponavljam da je ono što znam da ti uhapšeni ljudi nisu uzeli ni dinara”, izričit je Ljajić.

Povodom špekulacija da su uhapšeni funkcioneri zloupotrebili službeni položaj u vezi sa javnom nabavkom za rasvetu u Gradskom parku, a koji je navodno finansiralo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, dok je Ljajić bio na njegovom čelu, lider SDPS kaže:

“To je materijalna greška. Ministarstvo nije finansiralo taj projekat”, izričit je Ljajić.

izvor: nova.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more