IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDALI I SAMO SKANDALI: Srpska trobojka na ambasadi Hrvatske u Podgorici na kojoj je pisalo… (foto i video)

Nepoznate osobe kasno navečer razvile te kačili zastavu Srbije na ambasadi Republike Hrvatske u Podgorici…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12.11,08: 58… SKANDALI I SAMO SKANDALI: Srpska trobojka na ambasadi Hrvatske u Podgorici na kojoj je pisalo… (foto i video)

Portal prenosi da je takozvana„trobojka“ na kojoj piše „Tološi“, kako se zove dio Podgorice u kojem se nalazi ambasada Hrvatske, postavljena poslije 22 sata kada je na snazi policijski sat u glavnom gradu Crne Gore.

Na fotografiji koju je objavio taj portal vidi se kako dvije osobe učvršćuju tu zastavu na ogradu ambasade, a treća taj čin fotografija.

O događaju je,prema medijima, obaviještena je policija, i dok i za sad nema službenih reakcija na taj incident.

Trobojnica je u Crnoj Gori i simbol prosvjednih šetnji koje je nakon tih večernjih molitvi organzovala Srpska pravoslavna crkva tokom cijele godine protiveći se zakonu o slobodi vjeroispovijesti za koji i tvrdila da je „paravan za oduzimanje crkvene imovine u Crnoj Gori“.

Na energiji tih protesta kreirana je prosrpska koalicija „Za budućnost i Crne Gore“, koju predvodio sadašnji mandatar Zdravko Krivokapić ona je s druge dvije opozicione koalicije„Mir je naša nacija“ Alekse Bečića „Crno na bijelo“ – Dritana Abazovića nakon 30 godina smijenila do dad Demokratsku partiju socijalista  Mila Đukanovića s vlasti.

Čitaj još:   Vic dana Japanci napravili robot za seks...

Odmah nakon izbora 30. augusta međunacionalni incidenti koji su se desili u Pljevljima, gdje su nekoliko dana ispisivani uvredljivi grafiti na kućama i objektima u tom gradu u kojima žive i rade Bošnjaci.

Izvor Analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more