IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO DA NEMA KORONE: U Crnoj Gori alarm, Budva vrvi od turista, najviše ih je iz ove dvije zemlje! (foto i video)

Turistička organizacija Budve saopštila je da u gradu trenutno boravi preko 1.900 turista, od čega najveći broj u privatnom smještaju…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, Ekonomija, Putovanja, vijesti, petak, 13. 11 . 2020…21: 38… KO DA NEMA KORONE: U Crnoj Gori alarm, Budva vrvi od turista, najviše ih je iz ove dvije zemlje! (foto i video)

Poslednjih nedelje Crna Gora bilježi katastrofalne rezultate kad je riječ o zaustavljanju epidemije korona virusa.

TAKO DA JE Turistička organizacija Budve saopštila je danas da u tom gradu trenutno boravi oko 1.900 turista,od čega najveći broj ih boravi u privatnom smeštaju.

Najveći broj posetilaca dolazi iz Rusije, Srbije, Ukrajine, Turske i Bosne i Hercegovine, prenosi portal Cdm.me.

“U prestonici crnogorskog turizma otvoreno je 15 hotela u kojima se borave uglavnom gosti iz Srbije, Belorusije i Crne Gore”, navodi se u saopštenju TO Budva.

Čitaj još:   LUKA Dončić se izvinio Bosancima i Hercegovcima... (foto, video)

Da podsetimo, zbog teške epidemiološke situacije u Crnoj Gori, Nacionalno je koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) ove zemlje uvelo je od prije nekliko dana nove mijere i da od nedelje važe na cijeloj teritoriji.

Prema poslednjim informacijama, u Crnoj Gori je registrovano još a to je i novih 600 slučajeva koronevirusa, a 13 osoba je do sada na žalost umrlo. 

Regionalni portal iBalkan.net vas poziva da poštujete preporučene mjere– i da držite distancu, nosite masku i izbjegavajte okupljanja, to je jedini način da se spriječi širenje epidemije KORONA VIRUSA.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more