IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJEPOLJE: HAPŠENJA Zbog korupcije, priveden bivši predsjednik opštine i još 8 osoba… (foto)

Privedenimi jer im se između ostalog stavlja na teret zbog koruptivna djela u oblasti sporta i izdavanja halal sertifikata…

PRIJEPOLJE: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti vijesti,petak,13. 11. 2020.. .07: 58…PRIJEPOLJE: HAPŠENJA Zbog korupcije, priveden bivši predsjednik opštine i još 8 osoba… (foto)

Pripadnici Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije priveli su jutros rano u Prijepolju bivšeg predsednika opštine Dragoljuba Zindovića još 8 lica zbog sumnje u korupciju

Pripadnici Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije priveli su jutros u Prijepolju bivšeg predsjednika opštine Dragoljuba Zindovića kao i još 8 lica zbog sumnje u korupciju, pišu “Novosti”.

Privedenima se između ostalog stavlja na teret da su izvrsili su i koruptivna djela u oblasti sporta i izdavanja halal sertifikata.

Inače, mediji su ranije pisali o bahaćenju opštinskih čelnika u Prijepolju, jedne od najnerazvijenijih u Srbiji.

Opština na čijem je čelu tada Zindović bio ogromna sredstva izdvajala je za finansiranje sportskih klubova, a novac je odlazio podobnim ekipama od kojih neke uopšte nisu imale takmičenja.

Čitaj još:   ISTANBUL: Veliki protest za Gazu, pogledajte kako su DANAS izgledale istanbulske ulice... (foto, video)

Takođe, milionski iznosi su davani za izdavanje halal sertifikata, odakle je novac  završavao u privatnom džepu lokalnog kabadahije.

U jutrošnjoj akciji policije uhapšen je i Miloš Nedeljković, bivši predsjednik opštine Arilje.

O hapšenju bivših čelnika dvije opštine javnost je jutros obavijestio prvo i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je rano danas da su dvojica doskorašnjih predsejdnika opština, Prijepolja i Arilja, iz SNS i jutros uhapšenih.

U akciji je lišen slobode i bivši predsjednik opštine Arilje Miloš Nedeljković.

Izvor: Novosti/PP media

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more