IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. novembar 2020. godine

Ovan znatiželjan, Biku nedostaje partner, Blizancima sve ide od ruke, Raku na pomolu nova ljubav, Lav sujetan, Djevica nervozna, Vaga osjetljiva, Škorpija usamljena, Strijelac kreativan, Jarac pod stresom, Vodolija svadljiva, a Ribama problemi u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za 15. novembar 2020. godine.

OVAN

Imate utisak da kolege ne razumijevaju vaše poslovne ideje, mada ih oni smatraju prilično riskantnim. Emotivno ste ispunjeni. Posvećujete slobodno vrijeme voljenoj osobi. Mogući su problemi sa kožom.
 

BIK

Niste zadovoljni saradnjom sa strancima. Imate utisak da neke stvari prolongiraju pa niste sigurni da li će se saradnja nastaviti. Partnerka vas smara i izbjegavate susret sa njom. Na polju zdravlja očekuju vas problemi u oblasti glave.
 

BLIZANCI

Odlazite na poslovnu put ili poslovni sastanak i postižete ogroman uspjeh. Nezadovoljni ste situacijom u braku. Partnerovo ponašanje prema vama ukazuje na totalnu nezainteresovanost. Mogući su problemi sa grlom.
 

RAK

Saradnja sa strancima se odvija na zadovoljavajući način. Na polju finansija čeka vas dobitak. Nezadovoljni ste odnosom u braku. Priželjkujete da je u pitanju kriza prolaznog tipa, ali vam partner djeluje otuđeno. Zdravlje je dobro.

LAV

Imate prilično nepopustljiv stav prilikom pregovora. To je pravi razlog zašto oni neslavno propadaju. Imate sličan stav, da će biti po vašem ili nikako, prema drugoj polovini koju takvo ponašanje odbija. Mogući su problemi sa grlom.
 

Čitaj još:   Pokret pravde dobio pismo podrške Rada Šerbedžije

DJEVICA

Obožavate precinost i odgovornost. Saradnik neočekivano odlaže sastanak i to shvatate kao prilično neozbiljno ponašanje. Pokušavate da otkrijete šta se dešava sa partnerom. Prilično je zatvoren pa niste sigurni na čemu ste sa njim. Raspoloženje je u padu.
 

VAGA

U slučaju da ste privatnik prilično brinete zbog loše finansijske situacije. U isčekivanju ste priliva novca. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Jako je hladan prema vama i imate utisak da je ljubavi nestalo. Zdravlje je stabilno.
 

ŠKORPIJA

Ne uspevate da rešite probleme na poslu. Prilično ste frustirani i sumnjate u svoje sposobnosti. Emotivno ste zadovoljni. Prija vam pažnja koju vam partner poklanja. Sigurni ste da je ovo odnos za ceo život. Prisutni su hronični problemi.

STRIJELAC

Posao se odvija znatno sporije nego što očekujete. Sa kolegama razgovarate o tome kako da riješite poslovne probleme. Imate manjak samopouzdanja u emotivnoj sferi. Niste sigurni da li ste dovoljno dobri za partnera. Mogući su problemi sa kožom.
 

JARAC

Niste zadovoljni stanjem na poslu. Pojedine kolege vas nerviraju i smeta vam što ne možete da donesete konkretnu zajedničku odluku. Emotivno ste nezadovoljni. Imate utisak da ovo nije veza za koju treba da se borite. Nervi su osJetljivi.


VODOLIJA

Odličan je dan za rješavanje sudskih pitanja i komunikacije sa predstavnicima medija. U oba slučaja ostavljate utisak snažne, samouvjerene ličnosti. Očekuje vas dinamična komunikacija sa partnerom. Prilično ste nervozni.

Čitaj još:   Porodica Đogani i javno blamiranje u Zadruzi će se žestoko opariti! (foto)


RIBE

Zadovoljni ste situacijom na poslu koja je stabilna i uspješna. Planirate dalji razvoj posla. Emocije su vam proradile, ali ne znate kako da priđete simpatiji. Željno isčekujete da je slučajno sretnete. Osjećate se dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more