IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO ZAŠTO Dado nije bio na svadbi ćerke Šaka Polumente: Otkriva i razlog!!! (foto i video)

Da nisu možda u svađi???

ULCINJ: Regija,Zanimljivosti, vijesti,nedelja,15. 11. 2020… 21:38…EVO ZAŠTO Dado nije bio na svadbi ćerke Šaka Polumente : Otkriva i razlog!!! (foto i video)

Iako se ćerka njegovog bližeg rođaka Šaka Polumente vjenčala početkom a i tekućeg mjeseca novembra ove godine, Dado Polumenta nije bio a niti je ni prisustvovao svadbenom veselju.

Iako pokrenulo spekulacije o narušenim porodičnim odnosima, popularni DADO sami pijevač to oštro demantuje.

– Nisam bio na svadbi jer sam radio spot. Unapred je sve bilo zakazano , pa sam zato bio spriječen da dođem – izjavio je kratko Dado za “Star”, a prenose mediji.

Podsjetimo, Rijana Polumenta je prije dvije nedelje izgovorila i sudbonosno “da” rukometašu Aleksi Kolakoviću.

Kako je njegov život vezan za Francusku, gdje već dvije godine unazad igra za tamošnji prvi sastav, mladenci su upravo tamo otpočeli zajednički život…

Čitaj još:   FENOMENALNE ODBOJKAŠICE BIH: "ZMAJICE" Izbacile Hrvatsku sa Evropskog prvenstva i zakoračile u nokaut fazu... (foto, video)

Pjevač Šako Polumentak tri puta je otkazao vjenčanje svog sina Adisa zbog pandemije koronavirusa, ali mu je veselje nadoknadila mlađa ćerka Rijana.

Naime, Šakova naslednica odlučila je da izgovori sudbonosno „da“ u krugu porodice i najbližih prijatelja, a popularni pjevač nije krio radost i sreću na vjenčanju.

Ipak najdirljiviji trenutak na svadbi se desio kada je Šako zaplesao s ćerkom Rijanom. Tada su ga obuzele emocije, te u jednom trenutku počeo da plače, priča izvor.

Inače, svadbeno veselje je upriličeno u jednom prestižnom restoranu u Ulcinju, a gosti i mladenci ispoštovali su sve propisane mjere za i samo sprečavanje širenja koronavirusa.

izvor STAR

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more