IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TWITTER SE USIJAO: ABAZOVIĆ ČESTITAO STANIVUKOVIĆU, ”ČESTITAMO”– UZMITE SVOJE ČETNIKE

Talas promjena se iz Crne Gore proširio u BiH, poručio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović povodom lokalnih izbora u BiH.

“Region zaslužuje više. Svi želimo novu vrijednost, nove ljude i novu nadu. Čestitam! Građani – uzmite svoju slobodu”, napisao je Abazović na Twitteru.

Međutim, Abazovićeva čestitka nije naišla na oduševljene korisnika Twottera.

“E moj Dritane! Sarajevo se protiv “talasa promjena iz CG” (ciji si ti-o tuge-simbol) odbranilo zivotima svojih najboljih sinova i kceri 1992.-1995”, napisao je Senad Pećanin.

Jedna od korisnica pitala je i da li će Stanivuković biti odlikovan, sada kad može u CG

“Jeste, Draško je isto sto i Pipun i Mandić, čestitam! Ono baš, baš cestitam!! Hoće li se sad upriličiti dodjela onog odlikovanja MPC kad Draško moze u CG?”, napisala je ona.

“Talas četnikovanja se iz CG proširio u BiH. Region zaslužuje četnike. Svi želimo nove četnike i nove okupatore. Čestitam! Građani – uzmite svoje četnike!  Eto, popravih ti ovo”, napisala je druga.

Čitaj još:   Hoće li DRITAN Abazović potpisati Temeljni ugovor kojim zgrada ANB postaje vlasništvo BIA... (foto)

U Bosni i Hercegovini juče su održani lokalni izbori, a prema prvim preliminarnim rezultatima, zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske partije (SDS) Draško Stanivuković proglasio je pobjedu na izborima za gradonačelnika u Banjaluci.

Na čelu Banjaluke do sada je bio Igor Radojičić, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), partije Milorada Dodika.

Stranka demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića, sa druge strane, izgubila je skoro sve opštine u Kantonu Sarajevo.

Izvor: Pobjeda.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more