IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DŽO Bajden, objelodanio ko će biti na kojim funkcijama u Bijeloj kući: ONI će upravljati Amerikom… (foto i video)

Izabrani predsjednik SAD Džo Bajden otkrio je ko će biti i to na funkcijama u Bijeloj kući, a u raznolikom timu naći će se neki od ljudi koji su već bili na višim pozicijama u kampanji i neki od njegovih najbližih saradnika…

VAŠINGTON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 17.11.2020… 23: 38… DŽO Bajden objelodanio ko će biti na kojim funkcijama u Bijeloj kući: ONI će upravljati Amerikom… (foto i video)

DŽO Bajden je potvrdio da će bivša menadžerka kampanje je Džen O”Mali Dilon biti postavljena na mijesto zamjenika šefa kabineta, dok će se i to kao predstavnik Luizijane u Kongresu i kopredsjedavajući kampanje i to Sedrik Ričmond, i savjetnik kampanje Stiv Riketi, naći na višim funkcijama u novoj administraciji.

Viši savjetnik novoizabranog predsjednika postaće prvo Majk Donilon dugogodišnji Bajdenov saradnik od povjerenja. Dana Remus glavna je i savjetnica kampanje postaće savjetnica Bijele kuće, dok će zamjenica menadžera kampanje Džuli Čavez Rodrigez doći na čelo Kancelarije za međuvladine poslove.

Ani Tomasini, koja trenutno obavlja funkciju šefa osoblja zaduženog kao za Bajdenova putovanja, naći će se na mijestu direktorke za operacije Ovalnog kabineta.

Čitaj još:   UDARIO MILE Dodik na sav glas: Džo Bajden je srbomrzac... (foto)

Šef osoblja kampanje Entoni Bernal postaće viši savjetnik Džil Bajden, dok će njen šef osoblja postati Džulisa Rejnoso Pantaleon a to je bivša Obamina ambasadorka u Urugvaju...

Izvor AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more