IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVO O UŽASNOJ TRAGEDIJI U NOVOM PAZARU: Amina pronađena u lokvi krvi, danima nije izlazila iz sobe …

Novopazarka Amina M. (22), čije je beživotno tijelo pronađeno u utorak ujutru u sobi hotela u centru ovog grada, najvjerovatnije se predozirala narkoticima, nezvanično saznaju Večernje novosti.

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 18.11. 20 20… 11: 38… NOVO TRAGEDIJI U HOTELSKOJ SOBI: Pazarka Amina M. nađena mrtva, zatekli UŽAS …

UNAKAŽENO TIJELO Novopazarke Amina M. (21), čije je tijelo pronađeno u sobi hotela u centru grada, najvjerovatnije je preminula usled prekomjerne upotrebe tableta ili narkotika, pokazuju prvi rezultati istrage.

Tijelo devojke pronašli su radnici hotela kojima je bilo sumnjivo što danima nisu je viđali zbog čega su otvorili vrata sobe u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, boravila duži vremenski period.

– Na tijelu djevojke, koje je bilo u veoma lošem stanju, nije bilo vidljivih tragova nasilja, a u sobi su pronađene tablete i praškasta materija, za koju još nismo sigurni da li je heroin, zbog čega pretpostavljamo da se predozirala. Konačni uzrok smrti biće utvrđen nakon obdukcije – kaže izvor iz medija iz istrage.

Čitaj još:   PANIKA NASTAJE- KOLIKO KILOMETARA JOŠ MOŽETE PREĆI NA REZERVI: Evo koliko još možete prijeći s „praznim“ rezervoarom… (foto, video)

Prema nepotvrđenim informacijama, policija nema saznanja da je još neko boravio sa njom u sobi, a da se i zbog stanja tijela pretpostavlja se da je smrt nastupila prije oko nedelju dana.

Amina M. je već izvijesno vreme živela u hotelskoj sobi, a policiji niko nije prijavio njen nestanak...

Prema nezvaničnim informacijama, Amina M. je već duže vrijeme živjela u iznajmljenoj sobi, a iako je preminula prije više dana, rođaci ili poznanici policiji nisu prijavili njen nestanak…

izvor blic.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more