IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VODITELJKA RUŽIČASTE TV ZARAŽENA KORONOM: Otkrila ŠOK detalje i RASPAMETILA REGION! (foto i video)

Zaražena je koronavirusom, te je već nekoliko dana na prinudnom odmoru, ali kako ona kaže njeni simpotmi su nisu jaki…

BEOGRAD: Region, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 17.11.2020… 22: 38… TV VODITELJKA ZARAŽENA KORONOM: Otkrila ŠOK detalje i RASPAMETILA REGION! (foto i video)

Lijepa voditeljka vremenske prognoze ružičaste televizije, Marija Egelja ona je obavjestila svoje pratioce da ni nju ovaj opaki koronavirus nije zaobišao i da će morati da bude u izolaciji. Prošlo je već više od nedelju dana kako je primjetila prve simptome, voditeljka za jedan portal otkriva kako se sada osjeća.

– Bolje mi je, baš slabe simptome imam, hvala Bogu. Nisam se uplašila jer mi ni u jednom momentu nije bila ni povišena temeratura, pa čak nisam ni imala razloga za strah. Simptomi kao da sam se prehladila, tako da nisam ni mislila da ću biti pozitivna na ovaj virus. Ali ja sam pozitivna i dok sam pozitivna(na koronu) tako da odmaram, zanimam se čitanjem, omiljenim serijama i filmovima i čekam i da sve prođe a i kaže optimistično Marija, pa otkriva da joj prija ovaj prinudni odmor ili bi se radije družila sa kolegama.

Skoro svakodnevno se čujem se kolegama, kažu mi da im nedostajem prvo na televiziji, a naravno da nedostaju i oni meni, iako mi odmor prija. Volim da sam aktivna, da radim, ali nije loše nekada i odmoriti od svega. Hvala a i svima, i onima koje ne poznajem, koji mi pišu i pružaju podrsku, ja sam eto dobro, a vi se čuvajte još bolje- ispričala je Marija Egelja .

Čitaj još:   ŠOK U JEDNOJ VELIKOJ DRŽAVI U EVROPI: U zadnja posljednja koronavirusom zaraženo 63 hiljade ljudi... (foto, video)

Marija je aktivna i na društvenim mrežama, te se sa svojim pratiocima obratila veoma važnom porukom i savjetom, i ona je pravi primer da se ovakav stav uvijek treba da imate...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more