IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VANREDNA SITUACIJA: Još jedna opština proglasila da su Maske obavezna… (foto)

To je objavljeno na sajtu Opštine, a u odluci koju je potpisao predsjednik opštine a i navodi se da se vanredna situacija proglašava radi efikasnijeg sprovođenja mjera zaštite, kao i zaštite života i zdravlja stanovništva…

ŠID: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 19.11. 2020…19: 38…VANREDNA SITUACIJA: Još jedna opština proglasila da su Maske obavezna… (foto)

Opština Šid proglasila je danas vanrednu situaciju na cijeloj svojoj teritoriji zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled širenja virusa kovid- 19.

To je objavljeno na sajtu Opštine, u odluci koju je potpisao predsednik opštine Zoran Semenović navodi da se vanredna situacija proglašava radi efikasnijeg sprovođenja mijera zaštite, zaštite života i zdravlja stanovništva.

U skladu sa odlukom donijete su mjere koje podrazumjevaju nošenje maski i u zatvorenom i na otvorenom prostoru dok postoji opasnost a i od širenja virusa, da radno vrijeme svih objekata osim apoteka, benzinskih pumpi kao i dostave hrane može biti najkasnije do 21 čas a otvaraju se narednog dana od 5 časova.

Čitaj još:   ZNAĆE SE KO JE PRELEŽAO KORONU: Razvili test za otkrivanje antitijela...(foto)

Kako se navodi, svi uslužni objekti moraju da odrede odgovorno i lice koje će biti zaduženo za striktno sprovođenje preventivnih mjera a i u skladu sa odlukama republičkog kriznog štaba...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more