IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS Dženaza namaz i ukop JASMINA BEROVIĆA: Stradao od ruke MIGRANTA … (foto i video)

TUGA DO NEBA UBILI GA MIGRANTI: Poznato vrijeme i mjesto dženaza namaz i ukop Jasminu Beroviću…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, petak, 20.11.2020…11 : 58… DANAS Dženaza namaz i ukop Jasmina Berovića: Stradao od ruke MIGRANTA … (foto i video)

Dženaza namaz kao i ukop će biti danas u 14:30 sati na gradskom groblju Vlakovo.

ISTRAGA UBISTVA U OTESU: Dženaza ubijenom mladiću danas, dok se i za pomagačima uhapšenog Marokanca još se traga

Uhapsili su ga pripadnici Specijalne jedinice MUP-a KS u jednoj i to od napuštenih prostorija na području Novog Grada…

Sarajevska policija još traga za dvojicom nepoznatih migranata koji su, a da su zajedno sa uhapšenim Marokancom Hichamom Aglarasom (34) bili su a i sudionici tuče u kojoj je ubijen 36-godišnji Jasmin Berović.

Aglaras će danas, nakon završene krim-obrade u MUP-u Kantona Sarajevo biti predat u nadležnost Tužilaštva KS, gdje će biti ispitan i odlučit će se o daljem postupku protiv njega.

Čitaj još:   NOVI SKANDAL: JAKOV Milatović, na zvanični prijem povodom Dana državnosti CRNE GORE, pozvao višestruko osuđivanu osobu... (foto, video)

U međuvremenu, građani su jučer i sinoć na društvenim mrežama dijelili fotografije “osumnjičenih” pomagača uhapšenog Marokanca, ali iz MUP-a KS nisu mogli potvrditi tačnost navoda iz tih objava.

– Policija Kantona Sarajevo intenzivno i dalje radi na rasvjetljavanju ali kao dokumentovanju izvršenih krivičnih djela. U interesu istrage ne možemo u ovom momentu dati bilo kakvu informaciju koja se odnosi na objave na društvenim mrežama. Kad se steknu uslovi za zvanične informacije odmah će biti i dostavljene, po potrebi i u vezi s tim objavama – rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Na gradskom mezarju Vlakovo danas biće klanjana dženaza kao i obavljen ukop ubijenog Jasmina Berovića, objavila je porodica.

izvor: iBalkan.net / agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more