IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASKOŠ U KOJOJ ŽIVI NOVI GRADONAČELNIK BANJA LUKE: VILA gdje se SNIMAJU SPOTOVI i slikaju maturanti … (foto i video)

Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banjaluke i njegova porodična kuća, a nije pogrešno reći ni vila, jedna je od najfotografisanijih objekata u Banjaluci…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti,vijesti, petak, 20.11.2020…10: 58…RASKOŠ U KOJOJ ŽIVI NOVI GRADONAČELNIK BANJA LUKE: VILA gdje se SNIMAJU SPOTOVI i slikaju maturanti … (foto i video)

Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banjaluke proteklih dana izazvao je pravu lavinu komenentara: najmlađi gradonačelnik, a on je kandidat koji je odnio ubjedljivu pobjedu nad protivkandidatom iz SNSD, pa još i dijete iz bogate porodice.

Kralj raskoši Draško Stanivuković živi u neviđenom luksuzu. Osim što sjedi on i hoda po zlatnim garniturama. Prema pisanju izvođača radova u kuću su ugrađeni mozaici od čistog zlata 24-karatnog. Ovo je bosanski Versaj.

Njegova porodična kuća, a nije pogrešno reći ni vila, jedna je i sigurno najfotografisanijih objekata u Banja Luci, mediji navodeći da je riječ o impoznatnom zdanje za koje agenti za nekretnine tvrde da vrijedi baš najmanje nekoliko miliona konvertibilnih maraka. Vil se u nalazi tu u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.

Ranije je govorio da je vila njegove porodice bila otvorena za sve a koji su željeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je pričao, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, kao i dvije veridbe i snimljena tri spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna marka, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banja Luke.

Čitaj još:   GRANIČNA POLICIJA BiH: Nisu mogli vratiti četnike iz Srbije jer..

Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići “hodaju po čistom zlatu”. Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od sjoro čistog 24-karatnog zlata.

U objavi na Facebooku koja datira još iz septembar 2017. godine, okačene su fotografije milionski vrijedne vile na Petrićevcu sa slijedećim opisom: Piše da “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banja Luci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”

Sudeći prema objavljenim fotografijama, osim 24-karatnih mozaika, zlato je doslovno “isijava” i iz ostatka enterijera, “jer su pozlaćeni i rimski stubovi, rukohvati na stepeništu, kreveti…”, piše “Banjaluka.net”.

Poznato je, pišu mediji, da neki maturanti obožavaju da se fotografišu prvo tu u velelepnom dvorištu porodice Stanivuković.

Osim toga, i folk zvijezda Goga Sekulić snimila je video spot za svoju pjesmu ”Dečko moj”, pisao je nedavno jedan od tabloida.

Čitaj još:   DPS: Slobodarski Nikšić će se uskoro stidjeti provokatora koji se šepure nacionalističkim znamenjem... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more