IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL U BEOGRADU: Protojerej Lukić pozdravio SVE OSIM ANE BRNAVIĆ- Da li je njena seksualna orijentacija razlog?

Da li zbog seksualne orijentacije premijerke ili je to jednostavno bio lapsus, tek protojerej stavrofor Petar današnjem obraćanju okupljenim građanima nije u svom uvodu pomenuo premijerku Srbije.

Vaše visoka preosveštenstva,vaša preosveštenstva,preuzvišeni nuncije, preuzvišeni nadbiskupe beogradski, čestiti efendijo, gosp predsjedniče Republike Srbije, gospodine predsjedavajući Predsedništva BiH iz RS-a , gospodine predsjedniče Skupštine Srbije, gospodine predsjedavajući iz crnogorske vlade buduće, gospođe i gospodo ministri, vaše ekeselencije , poštovani članovi Krunskog savjeta,draga porodico patrijarha Irineja, prečašno sveštenstvo,prepodobno monaštvo, draga braćo i sestre, sveti arhirerijski sinod naše svete crkve mi povjerio da se u ime sveštenstva arhijepiskopije beogradsko-karlovačke,nadam se i sveštenstva eparhije niške, i u ime svi učenika prizrenske bogoslovije kojima je patrijarh Irinej bio profesor i vaspitač oprostim od njega”, rekao je na početku svog obraćanja Petar Lukuć, ne pomenuvši premijerku Srbije.

Čitaj još:   VIC DANA: Pop na vjeronauci pita djecu, nešto sasvim drugo, onda se za riječ javio mali... (foto)

Teško da je mogao da zaboravi premijerku drugačije do namjerno. Ostaje nagađanje da li je njena seksualna orijentacija razlog tome.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more